Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “Çocuklarımız Söylüyor” Etkinliği’ne Yoğun İlgi

“Çocuklarımız Söylüyor” Etkinliği’ne Yoğun İlgi

9
0

İskeçe Türk Birliği Müzik Kursu’nun etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti.

İskeçe Türk Birliği Müzik Kursu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “ÇOCUKLARIMIZ SÖYLÜYOR” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik, 16 Kasım 2019 Cumartesi günü İTB lokalinde yapıldı.

İTB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Salihoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı etkinliğin açılış konuşmasını İskeçe Türk Birliği (İTB) Başkanı Ozan Ahmetoğlu gerçekleştirdi. İTB Müzik Kursu öğrencilerini ve öğretmen Süleyman Kara’yı çalışmalarından dolayı tebrik eden Ozan Ahmetoğlu, “Eğer, müzik kursu aracılığıyla çocuklarımıza ve gençlerimize Türk müziğini sevdirebiliyorsak ve bu konuda yeteneklerini geliştirebilmek için onlara aracı olabiliyorsak ne mutlu bize. Yönetim olarak tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Şu andan itibaren biz dinleyeceğiz, çocuklarımız söyleyecek.” ifadelerine yer verdi.

Etkinlik İTB Müzik Kursu çocuk korosunun seslendirdiği İskeçe Türk Birliği 90. Yıl Marşıyla başladı. Konserde öğrenciler gitar, bağlama ve kemanla icra ettikleri eserlere yer verdi.

İskeçe Türk Birliği lokalindeki etkinliğe Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu katılırken, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet etkinliğe mesaj gönderdi, ayrıca İlhan Ahmet’in danışmanı Sibel Osmanoğlu da etkinliğe katılanlar arasında yer aldı. Etkinlikte, müzik öğretmeni Merve Kara’nın sunduğu piyano eşliğindeki canlı performans ise büyük beğeni topladı. Etkinlik sonunda İskeçe Türk Birliği Müzik Kursu’nun İskeçe merkez, Gökçeler ve Koyunköy’deki öğrencileri dernek yöneticileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çıktı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz