Ana Sayfa Yunanistan Haber Çit Çalışmalarını İnceledi

Çit Çalışmalarını İnceledi

4
0

Savunma Bakanı Yardımcısı Meriç Sınırı’na inşatı devam eden metal çit çalışmalarını yakından inceledi.

Yunanistan Savunma Bakanı Yardımcısı Alkiviadis Stefanis, Merkezi Selanikte bulunan 1. Ordu ve ona bağlı İskeçe’deki 4. Kolordu’yu ziyaret etti.

Askeri Hastaneleri ziyaretlerini sürdüren Stefanis, Larisa’da 404 Genel Askeri Hastane, İskeçe’de 212 Mobil Cerrahi Hastanesi (KICHNE) ve Dedeağaç’taki 216 KICHNE’yi ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Stefanis, hastanelerin yönetimleri tarafından bilgilendirildi, sunulan sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve Koronavirüs salgını dolayısıyla sağlık sistemine katkıları görüşüldü.

Personel bakımının bir parçası olarak, Dedeağaç ve Gümülcine’de Subay ve Astsubayların konaklaması için inşa edilen askeri lojmanların inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Stefanis İskeçe’deki 4. Kolordu Karargahını ve Dedeağaç’taki XII Mekanize Piyade Tümeni’ni ziyaret ederek operasyonel konular ve mevcut faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Buradan Meriç (Evros) Sınır bölgesinde devam eden metal çit çalışmalarını yakından incelemek ve çalışmalar hakkında bilgi almak üzere Poros köyüne geçti. Stefanis çalışmaları yakından inceledi, teknik konular hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Stefanis’e bu ziyaretleri sırasında, Larisa’da Taktik Hava Kuvvetleri Komutanı, Korgeneral (I) Themistoklis Bourolias, 1. Ordu / EU-OHQ Komutanı, Korgeneral Vasilios Papadopoulos ve İskeçe Dedeağaç bölgesinde 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Aggelos İlaridis eşlik etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz