Ana Sayfa Türkiye | Dünya Çelik’ten Miçotakis’e FETÖ Çağrısı

Çelik’ten Miçotakis’e FETÖ Çağrısı

4
0

AK Partili Çelik’ten Yunanistan Başbakanı Miçotakis’e FETÖ çağrısı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Türkiye’de darbe girişiminde bulunmuş ve Yunanistan’a kaçmış FETÖ üyesi asker üniforması giymiş teröristlerin, Türkiye’ye iadesi konusunda Sayın Miçotakis’in daha çok gayret göstereceği şeklinde bir beklentimiz olduğunu vurgulamak isterim. Türkiye’de insanlarımızı katleden, ülkemizi işgal etmeye çalışan darbecilerin Yunanistan’a sığınması konusunda önceki hükümetin yaptığı hatalardan vazgeçmesi yönündeki beklentimizi buradan ifade etmek isterim” dedi.

Yunanistan’da seçimlerin ardından göreve gelen Kiriakos Miçotakis’e seslenen AK Parti Sözcüsü Çelik, “Türkiye’de darbe girişiminde bulunmuş ve Yunanistan’a kaçmış FETÖ üyesi asker üniforması giymiş teröristlerin, Türkiye’ye iadesi konusunda Sayın Miçotakis’in daha çok gayret göstereceği şeklinde bir beklentimiz olduğunu vurgulamak isterim. Türkiye’de insanlarımızı katleden, ülkemizi işgal etmeye çalışan darbecilerin Yunanistan’a sığınması konusunda önceki hükümetin yaptığı hatalardan vazgeçmesi yönündeki beklentimizi buradan ifade etmek isterim” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz