Ana Sayfa Batı Trakya Haberler CELAL BAYAR ORTAOKUL VE LİSESİ’NDEN YUNANİSTAN GENELİNDE BÜYÜK BAŞARI

CELAL BAYAR ORTAOKUL VE LİSESİ’NDEN YUNANİSTAN GENELİNDE BÜYÜK BAŞARI

29
0

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokul ve Lisesi Yunanistan genelinde önemli bir başarıya imza attı ve 2’nciliği elde ederek Matematik öğretmeni Aydın Halil ve öğrencileri büyük gurur yaşattı.

Gümülcine 3. Lisesi, Yunanistan Matematik Derneği ve Rodop Ortaöğretim Müdürlüğü’nün 6 – 7 Nisan tarihlerinde düzenledikleri “Matematik ve Mantık Yarışması”nda Gümülcine Celal Bayar Ortaokul ve Lisesi’ni dört grup temsil etti.

Gümülcine’nin yanısıra Kilkis, Siatista, İskeçe, Dedeağaç, Atina Kifisia, Skidra ve daha başka bölgelerden de katılımın olduğu yarışmada Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokul ve Lisesi Yunanistan genelinde önemli bir başarıya imza atarak 2’nciliği elde ederek büyük bir gurur yaşattı.


Bu başarıdan dolayı Celal Bayar Azınlık Ortaokul ve Lisesi idaresi ve encümen heyeti öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Tebrik yazısında şu ifadelere yer veriliyor.

“Tunahan Hacı, Sema Amet ve Ayçıl Paşaoğlu’nu ve kendilerini çalıştıran Matematik öğretmeni Aydın Halil’i Yunanistan çapında elde ettikleri bu başarıdan dolayı okul idaresi ve encümen heyeti olarak kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”

Grup 1: Gamze Mehmet – Büşra Üzeyir – Fatma Paşalı

Grup 2: Ecem Haşim – Meryem Hacı Ali – Eren Kurt Hüseyin

Grup 3: Kaan Ali Çavuş – Emir Mehmet – Eslem Kara Ali

Grup 4: Tunahan Hacı – Sema Amet – Ayçıl Paşaoğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz