Ana Sayfa Batı Trakya Haberler CELAL BAYAR AZINLIK LİSESİ’NDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

CELAL BAYAR AZINLIK LİSESİ’NDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

16
0

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi’nden mezun olan son sınıf öğrencileri için 19 Haziran 2013 Çarşamba akşamı mezuniyet töreni düzenlendi. Öğrenciler  törende mezuniyet belgeler aldılar ve iyi dileklerle yeni eğitim hayatlarına uğurlandılar.

Celal Bayar Azınlık Lisesi encümen heyeti okuldan mezun olan öğrenciler için 11 yıl önce başlattığı mezuniyet törenini geleneğini bu yıl 19 Haziran 2013 Çarşamba akşamı düzenledi. 60 öğrencinin eğitim gördüğü son sınıfta bu yıl %100 başarı sağlandı, son sınıf öğrencilerin tümü mezun olmayı başardı.

Mezuniyet töreni selamlama konuşmaları ile başladı. Gecede encümen heyeti Başkanı Mehmet İsmail ve okul müdürü Tunalp Mehmet yanı sıra konuşma yapan diğer yöneticiler mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dilediler.

Programın devamında öğrencilere öğretmenler, encümenler, yöneticiler tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Belgelerini alarak yeni bir hayata yelken açmaya hazırlanan öğrenciler son kez bir araya geldikleri anı unutulmaz kılmak için hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mezun olan 60 öğrenci arasında 19,6 ortalama getiren Şule Hasan birinci oldu. 18,9 ortalaması ile Levent Mahmut İsmail ikinci, 18,5 ile Fatma Adem üçüncü oldu.

Program son bölümünde okulun müzik öğretmeni ve öğrencileri birbirinden güzel şarkılar söyleyerek katılımcılara güzel bir konser verdiler. Tören havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Ancak son üç yıldan bu yana gerçekleştirilen mezuniyet törenlerine, Eşitliğe İlk Adım Listesi Başkanı ve Gümülcine Belediyesi Meclis Üyesi Sibel Mustafaoğlu ve GTGB Başkanı Gümülcine Belediyesi Meclis Üyesi Koray Hasan’ın bu yıl da davet edilmemesi dikkat çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz