Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Bursa Şubesi Batı Trakyalıları Buluşturdu

Bursa Şubesi Batı Trakyalıları Buluşturdu

4
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Batı Trakyalıları buluşturdu.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen bir etkinlikte Batı Trakya camiası bir araya gelerek birlik ve beraberliği pekiştirdi. Bu önemli etkinliğe TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, YTB Başkanı Abdullah Eren, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif’in yanısıra değerli Batı Trakyalı konuklar katılarak hemşehrileriyle hasret giderdiler, güncel konular üzerine sohbet etme imkanı buldular, var olan sorunlara çözüm bulma fikirlerini konuştular.

YTB Başkanı Abdullah Eren, şahsına ait twitter hesabından bu anlamlı buluşmayı yazdığı bu birkaç satırlık dizelerle anlatmaya çalıştı.

Biz Batı Trakyalıların büyük şansı, böyle dürüst ve Batı Trakya’yı samimi bir şekilde içinde yaşatan insanların Anavatan Türkiye’de önemli makamlarda bulunmalarıdır.

İşte batı Trakya’ya özlem dolu o dizeler aynen aşağıdaki gibidir…

“Baba toprağım Batı Trakya…

Ninemin yanık türküleri, Molla dedemin kuşağı… Burnumda buram buram toprak kokusu Batı Trakya… Hemşehrilerimle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’nde halleştik, hasret giderdik… Allah dirliğimizi daim etsin.”

“Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa şubesi tarafından düzenlenen buluşmada hemşehrilerimizle bir araya geldik.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz