Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BURHAN BARAN: “POTAMİ PARTİSİYLE DAHA AĞUSTOS AYINDA ADAYLIĞIMLA İLGİLİ SÖZ KESMİŞTİK”

BURHAN BARAN: “POTAMİ PARTİSİYLE DAHA AĞUSTOS AYINDA ADAYLIĞIMLA İLGİLİ SÖZ KESMİŞTİK”

21
0

İskeçeli Dr. Burhan Baran şahsına ait sosyal paylaşım sayfasında Milletvekili adaylığı hakkında “Seçime Doğru” başlığı altında bir yazı yayınladı.

Baran yayınladığı yazısında, “Sevgili İskeçeli soydaşlarım; yavaş yavaş seçim atmosferine giren ülkemizde partilerdede milletvekili adaylarını tespit etme hareketliliği ivme kazandı. Bana gönül veren seçmenlerimdende benim pozısyonumla ilgili ilgi ve sorular artmaya başladı. Bildiğiniz gibi POTAMİ partisiyle daha ustos ayında adaylığımla ilgili söz kesmiştik.” ifadelerine yer veriyor.

 

Seçime doğru:

Sevgili İskeçeli soydaşlarım; yavaş yavaş seçim atmosferine giren ülkemizde partilerdede milletvekili adaylarını tespit etme hareketliliği ivme kazandı. Bana gönül veren seçmenlerimdende benim pozısyonumla ilgili ilgi ve sorular artmaya başladı. Bildiğiniz gibi POTAMİ partisiyle daha ustos ayında adaylığımla ilgili söz kesmiştik.

 Fakat “diyalog kurulu üyesi” olduğum partinin Atinadaki genel kurul toplantısında yaptığım konuşmada “Batı Trakyada etnik azınlığın varlığından” bahsettikten sonra Yunanistan genelinde vede parti içindede tepkiler aldım, haliyle bu tepkiler parti başkanımızıda etkiledi.

Fakat ben Stavros Theodorakisin her türlü ırkçılığa, ayrımcılığa, azınlık haklarının çiğnenmesine karşı ve faşist görüşlerin karşısında olduğunu bildığım için, ilerici bir parti başkanı olarak bu baanaz eleştirileri aşarak Ağustos ayında kestiğimiz sözün arkasında durup muhtemel seçimlerde milletvekili adaylığıma evet diyeceğinden eminim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz