Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar BUGİAD BAŞKANI ER: “GİDEBİLDİĞİMİZ EN UZAK YERE KADAR ÜYELERİMİZİ GÖTÜRÜYORUZ”

BUGİAD BAŞKANI ER: “GİDEBİLDİĞİMİZ EN UZAK YERE KADAR ÜYELERİMİZİ GÖTÜRÜYORUZ”

9
0

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, dünyaya açılmak adına gidebildikleri en uzak yere üyelerini ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Er, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, şunları ifade etti: 

“Bizler 300’e yaklaşan üye sayımızla Bursa ekonomisi için çalışan bir kuruluşuz. 5 ay önce Bulgaristan’a iki ay önce de Yunanistan’a iş gezilerine bulunduk. Yunanistan’da Gümülcine Ticaret ve Sanayi Odası ve arkasından Selanik Ticaret ve Sanayi Odası’nda ikili iş görüşmeleri yaparak Balkanlarla bağlarımızı daha da arttıracak olan 8 iş bağlantısı yaptık. 2 ayda 8 tır ürün göndererek hem Türkiye hem Yunanistan ekonomisine can veriyor. BALKANSİAD olarak sadece bununla sınırlı kalmayıp elimizden gelenin daha da fazlasını yapacağız.”

ER: GİDEBİLDİĞİMİZ EN UZAK YERE KADAR ÜYELERİMİZİ GÖTÜRÜYORUZ

BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er ise dünyaya açılmaları adına gidebildikleri en uzak yere üyelerini ulaştırmak için çalıştıklarını belirtti. Er, şöyle konuştu:

“Yakın zamanda mobilya heyetiyle yaptığımız Moskova iş gezisinin hemen ardından, İstanbul’da çatı kuruluşumuz TUSKON’un Dünya Ticaret Köprüsü’nde tekstil, hazır giyim ve deri sektörleriyle ilgili 130 ülkeden 1160 işadamını üyelerimizle buluşturduk. Aynı anda bu kadar işadamını ülkemizde bir araya getirmek çok önemli. TUSKON bunu başarıyor. Önümüzdeki hafta da Tacikistan’dan 30-35 kişilik işadamını ağırlayacağız.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz