Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BÜYÜKELÇİ HASAN GÖĞÜŞ BAYRAM NAMAZINI GÜMÜLCİNE’DE KILDI

BÜYÜKELÇİ HASAN GÖĞÜŞ BAYRAM NAMAZINI GÜMÜLCİNE’DE KILDI

12
0

Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Hasan Göğüş Bayram Namazını Gümülcine’de Eski Cami’de kıldı. Eski Cami’de Bayram Namazını Büyükelçi ile birlikte Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Rodop PASOK Milletvekili Ahmet Hacıosman, İskeçe PASOK Milletvekili Çetin Mandacı, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Dostluk, Eşitlik, Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, İskeçe S. Müftü Yardımcısı Ahmet Hral, İskeçe Türk Birliği (İTB) Başkanı Ahmet Kara, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (BAKEŞ) Başkanı Cemil Kabza, Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Fahri Başkanı DEB Partisi Baş Danışmanı Arif Hüseyinoğlu, İşadamı Levent Sadık Ahmet ve çok sayıda soydaş birlikte kıldı.

Namaz sonrası cami içinde ve dışında soydaşlar arasında bayramlaşma gerçekleşti. Bayramın birinci günü her yerde olduğu gibi Kurbanlar kesildi ve akrabalar ziyaret edildi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Bayramlaşma töreni Bayramın ikinci günü 7 Kasım Pazartesi günü saat 11:00-13:00 arasında T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu’nda, 12:00-14:00 Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde gerçekleşecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz