Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BU HAFTA SONU İKİ ÖNEMLİ BİLİM İNSANI GÜMÜLCİNE’DE BATI TRAKYA TÜRKLERİ İLE...

BU HAFTA SONU İKİ ÖNEMLİ BİLİM İNSANI GÜMÜLCİNE’DE BATI TRAKYA TÜRKLERİ İLE BULUŞUYOR

16
0

Bu hafta sonu iki önemli bilim insanı Gümülcine’de Batı Trakya Türkleri ile buluşuyor.

Cuma günü Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde (GTGB) Prof. Dr. Nurhan Atasoy, “Osmanlı-Türk Kültür ve Sanatının Avrupa’da Yansımaları” konulu konferansta konuşacak. BAKEŞ tarafından organize edilen ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy’un konuşmacı olarak katılacağı “Osmanlı-Türk Kültür ve Sanatının Avrupa’da Yansımaları” konulu konferansa tüm halkımız davetlidir.

Konferans 19 Mayıs 2017, Cuma günü, saat 18.30’da Gümülcine Türk Gençler Birliği Salonunda yapılacak.

 

ÜNİVERSİTE TANITIMI VE KONFERANS

Cumartesi günü de önemli etkinlikler gerçekleştirilecek. Roterdam İslam Üniversitesi Rektörü Hukuk ve Tarih Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Üniversitenin tanıtımı için saat 16:00’da Gümülcine Türk Gençler Birliği salonunda gençlerle buluşacak. Batı Trakyalı gençlerin Hollanda’da burslu olarak eğitim alma fırsatını anlatacak, genlerin sorularını yanıtlayacak.

Aynı günün akşamında saat 21:00’da BİHLİMDER’de bir konferans verecek olan Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, “Medeniyetimizde Adalet Kavramı” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

Batı Trakya’da geleceğini planlayan özellikle gençler için bu etkinlikler bir fırsat olarak karşılarına çıkıyor. Bu etkinlikler herkese açıktır. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz