Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BU ARAÇ İSKEÇE YOLLARINDA DOLAŞIYOR

BU ARAÇ İSKEÇE YOLLARINDA DOLAŞIYOR

13
0

Ülkeyi ekonomik krizin vurmasıyla başlayan dağılma artık araçlara da yansımaya başladı galiba. Her gün trafiğe çıkan araçların büyük bölümünün sigortasız olduğu iddia edilirken, artık Yunanistan’da yollarda fotografta da gördüğünüz gibi bu tür araçlara rastlamak mümkün. Yapılan tahminlere göre Yunanistan genelinde yaklaşık 70 bin aracın trafikte sigortasız dolaştığı iddia ediliyor.

Bu araç Koyunköy-İskeçe yolunda seyir halindeyken çektiğimiz bir kare. Bu kare sadece yollarda dolaşan yürüyen “trafik bombaları”ndan birtanesi. Bunun gibi araçlara artık yollarda rastlamak alışılmış bir hal aldı.

Trafik polisine gelince onlar sadece Gümülcine’nin içinde ve mahallelerinde kasksız motor kullanan Türk gençlerinine kafayı takmış vaziyetteler. Oysa Gümülcine ve İskeçe’de onlarca Yunanlı genç kasksız dolaşmaya devam ediyor. Eğer bu ülkede yasalar varsa ve bu yasalar Türk-Yunan ayırımı yapmadan herkese uygulanmalıdır. Yasa kask takmayı emrediyorsa artık herkese eşit uygulandığını görmek isteriz.

Tabii ki Gümülcine Şehir Meydanı trafiğe kapalı olmasına rağmen kafeteryaların önünde sağında solunda motosikletleriyle üstelikte kasksız dolaşan Yunanlı gençlere göz yumanlara da ne demeli?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz