Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTTDD İZMİT ŞUBESİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DEB PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BTTDD İZMİT ŞUBESİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DEB PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

16
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Başkanı Engin Nazır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Konuklar DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Rodop İl Teşkilatı Sorumlusu Hasan Hasan, DEB Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Koray Hasan ile DEB Partisi Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet tarafından karşılandılar.

İzmit Dernek Başkanı Engin Nazır ve dernek yöneticileri, DEB Partisi’ni 26 Ocak Pazar günü İzmit’te düzenlenen 29 Ocak anma etkinliğine davet etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda ağırlıklı olarak Batı Trakya Türk Azınlığı’nın, azınlık hakları konusundaki mağduriyeti ve DEB Partisi’nin son dönemde yapmış olduğu atılımlar ele alındı.

Genel Başkan Yardımcısı Ozan Ahmetoğlu DEB Partisi’nin yeniden yapılanma dönemindeki aşamaları ve halkla bütünleşme sürecini anlattı. Ayrıca Batı Trakya Türkleri Dayanışma Dernekleri ile birlikte yapılacak olan her projeye açık olduklarını ifade etti.

BTTDD İzmit Şubesi Başkanı Engin Nazır da DEB Partisi’nin çalışmalarını takip ettiklerini, yapılan çalışmalardan ve atılımlardan memnun olduklarını belirtti. Kendilerinin de her zaman işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz