Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTTDD GENÇLİK KOLU İSTANBUL BAROSUNU ZİYARET ETTİ

BTTDD GENÇLİK KOLU İSTANBUL BAROSUNU ZİYARET ETTİ

10
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel SekreteriAv.Necmettin Hüseyin ile birlikte BTTDD Gençlik Kolu Başkanı Emre Abdullah 6 Aralık 2012 Perşembe günü saat 18.00’da İstanbul Barosu Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal ve Genel Sekreter Av. Hüseyin Özbek’le görüştü.  Ziyarette, Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyeleri, Hüseyin Koç, Emine Hasan, Erkan Mehmet, Erhan Apti, Enez Hasan Kahya, Enez Salih, Enez İzzet, Volkan Ahmet de hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette BTTDD Gençlik Kolu başkanı Emre Abdullahtarafından Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Gençlik Kollarının yaptığı faaliyetler ve yapılanması hakkında bilgi verildi.

BTTDD Genel Sekreteri Av.Necmettin Hüseyin Yunanistan’da meydana gelen son gelişmelerin paylaşıldığı görüşmede, Batı Trakya’da yaşanan üzücü ve endişe verici güncel gelişmeler ve azınlık üzerinde kurulmaya çalışılan baskıların bir an önce sonlandırılması konusunda İstanbul Barosunun bölge barolarını harekete geçirerek bu haksız baskıların son bulması için çalışmalar yapılmasının önemini vurguladı. İskeçe ve Gümülcine Barolarına ziyaretlerle iyi ilişkilerin kurulduğunu ve kendileriyle bu ilişkileri geliştirmek istediklerini belirten Doç. Dr. Ümit Kocasakal,  bölgedeki hukukçularımızın da İstanbul Barosu’nun birikimlerinden yararlanması konusunda katkılarını esirgemeyeceğini özellikle vurguladı.

Heyetimizi kabul eden İstanbul Barosu Başkanı Başkan Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal ve Genel Sekreter Av. Hüseyin Özbek Gençlik Kollarımızın kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz