Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTTDD EDİRNE TEMSİLCİLİĞİ FALİYETE DOYMUYOR

BTTDD EDİRNE TEMSİLCİLİĞİ FALİYETE DOYMUYOR

34
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Edirne Temsilciliği son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler ile ışıldıyor.

Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin’in Teşkilat Başkanı Musa Yurt ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Enez Salih ile birlikte ziyaret ettiği BTTDD Edirne Temsilciliği sonrasında gerçekleştirilen faaliyetler ile göz kamaştırıyor.

Temsilcilik üyeleri ilk önce kendi aralarında temsilcilik merkezinde toplanıp bundan sonrası için temsilciliğin her daim açık tutulması adına gönüllülük esasına dayalı olarak yürütecekleri çalışma ve faaliyetleri tartışıp karara bağladılar.

Bu toplantının ilk yansıması olarak da Edirne Leman Kültür Cafe’de düzenlenen tanışma ve kaynaşma etkinliğine Trakya Üniversitesinde eğitimlerine devam eden 100’ün üzerinde Batı Trakyalı genç katıldı.

Bu etkinlikle özellikle Edirne’ye bu yıl gelen gençlerin adapte olması ve camia ile kaynaşması amaçlandı, yansıması da oldukça mutluluk verici idi.

Bu tanışma ve kaynaşma etkinliği ile birlikte Batı Trakyalı Gençler Kızılay aracılığı ile Halep’te ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere de ayrıca bir yardım kampanyası düzenledi.

Bu arada Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Edirne Temsilciliği, Batı Trakya’dan gelen misafirlerin de ilk durağı olmaya başladı. Geçen dönem Mustafçova Belediye Başkan Adayı Rıdvan Delihüseyin’de temsilciliği ziyaret ederek gençlerle buluştu.

Tüm bu aktivitelerin yanında gençler vize maratonunda biriken streslerini atmak için de kendi aralarında düzenledikleri halı saha maçları ile moral depoladılar.

Batı Trakyalı genler bu hafta da  “Kan Ver, Hayat Ver” sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlediler. Kan’ın dünyada üretilemeyen ender maddelerden biri olduğunun bilinci ile her an herkesin ihtiyacı olabilecek olan bu maddeye sağlıklı iken bağış yaparak destek olmanın bilincinde olan gençlerimizi bizlerde tebrik ediyoruz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz