Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTTDD BURSA ŞUBESİ BAŞKANI ŞÜKRÜ KÖSE, DEP PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ

BTTDD BURSA ŞUBESİ BAŞKANI ŞÜKRÜ KÖSE, DEP PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ

15
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi (BTTDD) Başkanı Şükrü Köse, DEP Partisini ziyaret etti. Alantepe Yağlı güreşlerini izlemek üzere Batı Trakya’ya gelen Başkan Şükrü Köse ve Asbaşkan Hasip Semerci, DEB Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’la görüştü. Görüşmede karşılıklı ilişkiler ve işbriliği üzerinde duruldu.

Görüşme sonrası Birlik gazetesine bir değerlendirme yapan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi (BTTDD) Başkanı Şükrü Köse, “bizim bu ziyaretleri gerçekleştirmemiz, yeni yönetime gelmiş olmamız hasebiyle dayanışma ve tanışma ziyaretlerimiz tamamen karşılıklı ilişkiler içerisinde birbirimizi daha yakınen tanıma amaçlıdır” dedi.

Başkan Şükrü Köse şunları ifade etti:

 

“ORTAK AKIL HER ZAMAN DAHA İYİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

 

“Sizin aracılığınızla Batı Trakya’da tüm soydaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına sizleri ziyaret etmek amacıyla buraya geldik. Ziyaretimizin amacı sizlerle daha yakın ve sıcak ilişkiler içerisinde olmak amacıyla buraya geldik. Sizlerinde bildiği üzere dün Alantepe Yağlı güreşlerini izlemek üzere bölgeye gittik. Oradaki dayanışmayı güzelliği gördük. Bugün de burada başta T.C. Başkonsolosu sayın Mustafa Sarnıç beyefendi olmak üzere bazı ziyaretleri gerçekleştirdik.

Şimdi sizlerle birlikte de DEB Partisi Genel Başkanı sayın Mustafa Ali Çavuş’u ziyaret ettik. Başkanımız bizleri kabul buyurdular ve çok verimli bir ziyaret olduğunu söyleyebilirim.

Bizim bu ziyaretleri gerçekleştirmemiz, yeni yönetime gelmiş olmamız hasebiyle dayanışma ve tanışma ziyaretlerimiz tamamen karşılıklı ilişkiler içerisinde birbirimizi daha yakınen tanıma amaçlıdır. Tabii ki bu ziyaretlerimizi bundan sonra daha sık dönemlerde gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Çünkü ziyaretler ne kadar sık olursa, gelip gitmeler ne kadar daha iyi olursa biz birbirimizi o kadar daha iyi tanımış oluruz. Sıkıntılarımızı ve güzelliklerimizi o kadar daha iyi paylaşmış oluruz. Böylece en iyi şekilde çözümler üretmiş oluruz. Ortak akıl her zaman daha iyi diye düşünüyorum. Bu anlamda istişarelerin devam etmesi gereğiyle tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ: “DEB PARTİMİZİN GÜCÜ HERKESİ KUCAKLAYACAK KADAR BÜYÜKTÜR”

 

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş bu anlamlı ziyareti Birlik gazetesine değerlendirdi.

Mustafa Ali Çavuş, “Bursa’daki Derneğimizin başkanını partimizin Genel merkezinde  ağırlamaktan dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Bursa’nın bizim için önemi büyük, yeri ayrıdır. Bursa birçok göçmeni bağrına basan, içinde barındıran güzel bir şehirdir, renkli bir şehirdir. İnsanların armoni ve hoşgörü içerisinde yaşadığı bu şehrin içinde var olan soydaşlarımızı temsilen bugün burada bizleri ziyaret eden Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi (BTTDD) Başkanı Şükrü Köse ve Asbaşkan Hasip Semerci’ye bizleri bizzat gelip ziyaret etmelerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.

DEB Partimizin gücü herkesi kucaklayacak kadar büyüktür. Şemsiyesi herkesi altına alacak kadar geniştir. Bizler böyle bir partinin yöneticileri olduğumuz için mutlu ve sevinçliyiz.

Dünyanın neresinde olursa olsun, yaşayan tüm Batı Trakya Türklerinin partisi olduğumuzun altını bir kez daha çizmek istiyorum. DEB Partisi bu güzel insanların sayesinde geleceğe yönelik güzel bir miras bırakmak için harekete geçti. Bu hareketimiz çığ gibi büyümeye devam edecektir. Çünkü Batı Trakya Türklerinin hak arama mücadelesinde bu partiye ihtiyaçları vardır, partimizinde Batı trakya Türklerine ihtiyacı vardır. Bu karşılıklı sevgi bizleri birleştimeye devam etmektedir.

Gördüğünüz gibi bugün Partimizin Genel Merkezinde güzel Bursa’dan, yeşil Bursa’dan değerli başkanımızı ve Asbaşkanımızı ağırladık. Bu mutluluk tablosu bizlere doğru yolda olduğumuzu, Dostluk, Eşitlik, Barış içerisinde yaşamak istediğimizi bir kez daha gösteriyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz