Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTTDD BURSA ŞUBESİ’NDE ŞÜKRÜ KÖSE GÜVEN TAZELEDİ

BTTDD BURSA ŞUBESİ’NDE ŞÜKRÜ KÖSE GÜVEN TAZELEDİ

20
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’nin 25’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Şükrü Köse’nin tek aday olduğu kongre sonunda, Köse yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurulda konuşma yapan BTTDD Genel Başkanı Taner Mustafaoğlu, tüm katılımcıları selamlayarak, “Batı Trakya davası asla bitmez. İki ülke arasındaki ilişkiler her ne kadar yumuşamış olsa da biz Batı Trakyalılar olarak her zaman sıkıntılarımızı dile getireceğiz. Bursa kongresinin de tüm Batı Trakyalı soydaşlarımıza ve Bursa halkına hayırlı olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

KÖSE GÜVENOYU ALDI

Açılış ve protokol konuşmalarının ardından geçilen seçimlerde tek aday olan Şükrü Köse yeniden başkanlığa seçilerek güvenoyu aldı.

KÖSE: “CAMİAMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Seçim sonunda tekrar başkanlığa layık görüldüğü için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şükrü Köse, “Bize gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ederiz. Yeni bir kadro ve yeni bir dönemde, sizlerin hizmeti için, derneğimizin çıtasını daha da yukarıya çıkarmak için faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz. Genel kurulumuzdan çıkan sonucun camiamız ve bizler için hayırlar getirmesini dilerim. Bu kadro her zaman camiamız için çalışmayı sürdürecektir” dedi.

Kongreye Bursa Milletvekilleri; Hakan Çavuşoğlu, Bedrettin Yıldırım, Hüseyin Şahin, Mustafa Öztürk ve Sena Kaleli’nin yanı sıra AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, BTTDD Genel Başkanı Taner Mustafaoğlu ve çok sayıda Batı Trakyalı vatandaş katıldı.

YENİ YÖNETİM KURULU

BAŞKAN: Şükrü KÖSE: S.M.Mali Müşavir      

YÖNETİM  KURULU  (ASİL) 

1.  Nurullah MURAT: AVUKAT                 

2.  Ahmet BERAAT: BANKACI            

3.  Selim ŞERİF: AVUKAT                 

4.  Mehmet PİŞKİN: MÜTEAHHİT 

5.  Hasan AKRABA: İNŞ.MÜHENDİSİ 

6.  Şaban KARAKAYA: İŞ ADAMI              

 

YÖNETİM  KURULU  (YEDEK) 

1. Fahrettin YÜCEL: EMEKLİ                 

2. Hasan ALTINSU: İŞ ADAMI 

3. İbrahim ÇAKIR: TEKSTİLCİ                                   

4. Bünyamin TERZİ MEHMET: ELEKT. ve HABER. MÜH. 

5. Mustafa SOLAK: SEKRETER

6. Fatih ÇAVUŞİSMAİL: YÖNETİCİ       

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz