Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTAYTD YÖNETİMİ İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BTAYTD YÖNETİMİ İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

25
0

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri 4 Şubat 2012 Cumartesi günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti.

 

BTAYTD Yönetimi, İskeçe Türk Birliği Yöneticileri tarafından karşılandı. Başkan Ahmet Kara, BTAYTD Yönetimi’ni İskeçe Türk Birliği’nde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle sizleri teker teker tebrik etmek isterim. İmkansızlıkların fazla olduğu zor bir dönemde önemli bir görev üstlendiniz. Şahsen ben, üstlenmiş olduğunuz bu zor görevi sonuna kadar başarı ile yürüteceğinize inanıyorum. Kurumlar arası işbirliğin devam edeceğini umuyor ve bu dönemde sizinle daha iyi bir iletişim kurup ortak organizasyonlara imza atmaya hazır olduğumuzu ve elimizden gelen her türlü katkıyı sağlayacağımızı belirtmek isterim. Son olarak sizlere iletebileceğim nacizane tavsiyem, fikirlere açık olun ama kararları kendiniz verin. Böylece daha çok saygınlık ve güvenirlik kazanmış olursunuz.”

 

Daha sonra söz alan BTAYTD Başkanı Erkan Ruşen şu ifadeleri kullandı: “Bizlere zaman ayırdığınız için sizlere ekibim adına teşekkür ederim. Beklentiler büyük, ekip olarak bunun farkındayız. Zamanımız kısa ve dar, fakat bizler bu beklentilerin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Kurum ve Kuruluşlarla el ele verip büyük işler başarmak istiyoruz. Projelerimiz çok ve bizler maksimumunu başarmak için büyük bir çaba sarfedeceğiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz