Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTAYTD İSKEÇE ŞUBESİ KADIN, AİLE VE KÜLTÜR KOLU’NDAN DEB PARTİSİ İSKEÇE İL...

BTAYTD İSKEÇE ŞUBESİ KADIN, AİLE VE KÜLTÜR KOLU’NDAN DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI’NA ZİYARET

11
0

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Şubesi Kadın, Aile ve Kültür Kolu 8 Mart 2013 Cuma günü Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Kadın, Aile ve Kültür Kolu Başkanı İlknur Tuzlacı ve Yönetim Kurulu Üyelerini DEB Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu karşıladı.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada DEB Partisi hakkında bilgiler veren Ozan Ahmetoğlu şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle bugünün ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ olması vesilesiyle başta Batı Trakya Müslüman Türk kadını olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. Bu ziyaretin bugün gerçekleşmesini de ayrıca önemsiyorum. BTAYTD İskeçe Şubesi Kadın, Aile ve Kültür Kolu olarak üstlendiğiniz görevin çok önemli olduğuna inanıyorum. Kadınlarımızı toplumsal meseleler hakkında bilinçlendirmek onları topluma kazandırmak, gerektiğinde bir çok temel konu hakkında bilgilendirmek gibi önemli görevleriniz var. Toplumumuzda maalesef kadınlar hiç bir zaman hakettiği ilgi ve alakayı göremedi. Bunun sonucunda da toplumsal meselelerden uzak kaldılar. Artık bunun değişmesi gerektiğine inanıyoruz. Kadınlar artık toplumun her alanında faal olmalı diye düşünüyorum. Buna siyasette dahil. Bizler DEB Partisi olarak kadınlarımızın siyasettede aktif rol alması gerektiğine inanıyoruz. Bu uğurda mücadelemiz devam edecek. DEB Partisi azınlığın özgür sesi olmak amacıyla mücadelesini yürüten bir partidir. Bu mücadelede kadınlarımızı da yanımızda görmek en büyük arzumuzdur. Ben bugünkü ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Daha sonra söz alan BTAYTD Kadın, Aile ve Kültür Kolu Başkanı İlknur Tuzlacı ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizler de Kadın, Aile ve Kültür Kolu olarak üstlendiğimiz sorumluluğun farkındayız. Kadınlarımızı bilinçlendirmek ve toplumsal meselelerde daha aktif rol almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kadınların yaşadığı zorlukları aşmak, en aza indirmek için kültürel ve eğitici faaliyetler yapmak amacındayız. Bu konuda DEB Partisi’nin desteğini almış olmamız sevindiricidir. Zaten birçok arkadaşımız da bu partinin üyesi. Ben bugün bizleri en güzel şekilde karşılayan DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’na teşekkür etmek istiyorum. ”

Ziyarette Kadın, Aile ve Kültür Kolu üyeleriyle son dönemde azınlığı ilgilendiren konular hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur. Ziyaret sırasında BTAYTD Kadın Aile Kültür Kolu Başkanı İlknur Tuzlacı ve bazı yöneticiler DEB Partisi’ne üye oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz