Ana Sayfa Batı Trakya Haberler B.T.A.Y.T.D İSKEÇE KADIN, AİLE VE KÜLTÜR KOLU GÖKÇELER’DEYDİ

B.T.A.Y.T.D İSKEÇE KADIN, AİLE VE KÜLTÜR KOLU GÖKÇELER’DEYDİ

9
0

BTAYTD Kadın, Aile ve Kültür Kolu ,12 Mayıs 2012 Cumartesi akşamı Gökçeler’de, derneğe ait mekanda, Sağlık ve Eğitim Semineri düzenledi.

BTAYTD Genel Sekreteri Ayfer Mustafaoğlu açılış konuşmasında, derneği ve faaliyetlerini ayrıntılı olarak anlattı. Mustafaoğlu, İskeçe Kadın, Aile ve Kültür Kolu üyelerini,özellikle topluma faydalı seminerler düzenledikleri için tebrik etti.

 

İskeçe Kadın, Aile ve Kültür Kolu Başkanı İlknur Tuzlacı sözü alarak,kadınlar kolunun günümüze kadar gerçekleştirdiği faaliyetlerinden ve gelecekte yapmayı düşündükleri projelerden bahsetti. Ayrıca,seminer konularını halktan gelen isteğe göre belirlediklerini ve yeni konu başlıkları için tekliflere açık olduklarını belirtti.

Sunum, BTAYTD üyesi eczacı Fatma Sali Emin’in “Doğru İlaç Kullanma ve Gereksiz İlaç Kullanmanın Zararları” nı anlatımıyla başladı.

Dernek üyesi, anaokulu öğretmeni Pervin Tüccar ise “Çocuğun Aile içi Davranışları”nı örneklerle izleyicilere anlattı.

 

Daha sonra, hemşire Sabriye Kalenci “Anne Sütünün Yararları ve Doğru Emzirme” konulu sunumunu slayt gösterileriyle gerçekleştirdi.

Seminer sonunda, konularla ilgili sorular yönelten izleyiciler,sunumu faydalı bulduklarını ve BTAYTD İskeçe Kadın, Aile ve Kültür Kolunun düzenleyeceği farklı konulardaki seminerlere de katılacaklarını belirttiler.

İskeçe İli Türk Kadınları Kültür Derneği Başkanı Aysel Sağır, İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Tülin Mustafaoğlu ve BTAYTD İskeçe Kadın, Aile ve Kültür Kolu Asbaşkanı Ayşe Uzun da semineri izleyenler arasındaydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz