Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar B.T.A.Y.T.D. İ.K.A.K.K.’DAN İSKEÇE ZİYARETLERİ

B.T.A.Y.T.D. İ.K.A.K.K.’DAN İSKEÇE ZİYARETLERİ

21
0

B.T.A.Y.T.D. İskeçe Kadın Aile ve Kültür Kolu 8 Mart 2013 Cuma günü İskeçe ilindeki Azınlık Kurum ve Kuruluşlarını, Milletvekilini ziyaret etti.

B.T.A.Y.T.D. İskeçe Kadın Aile ve Kültür Kolu Üyeleri, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’yi makamında ziyaret etti. Müftümüz, herkesin tek tek Dünya Kadınlar gününü kutlayarak kadının ne kadar önemli olduğundan bahsetti. Daha sonra yeni yönetime başarılar dileyerek her zaman yanlarında olacağını vurguladı.

Kadın Aile ve Kültür Kolu daha sonra Deb Partisi İskeçe İl teşkilatını ziyaret etti. Sayın Başkan Ozan Ahmetoğlu tek tek kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü kutlayarak Batı Trakya kadının ne kadar önem arz ettiğinden bahsetti. Yapacağımız faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Deb Partisi adına hiç bir zaman desteğini esirgemeyeceğini belirtti.

Kadın Aile ve Kültür Kolu,aynı gün İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek’i de ziyaret etti. Sayın Milletvekili Dünya Kadınlar günü olması nedeniyle herkesin Kadınlar gününü kutladı. Yeni yönetim olarak başarılarını diledi. Her ne ihtiyaçları olursa hiç çekinmeden isteyebileceklerini belirtti. Batı Trakya kadını için ne yapılması gerektiği hakkında uzun uzun konuşuldu.

11 Mart 2013 İskeçe Kadın Aile ve Kültür Kolu İskeçe Türk Birliği Ahmet Kara’yı ziyaret etti. Görüşmede İ.T.B.Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz