Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTAYTD, BAKEŞ’İ ZİYARET ETTİ

BTAYTD, BAKEŞ’İ ZİYARET ETTİ

11
0

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği, başlattığı nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

BTAYTD yönetim kurulu üyeleri, 13 Şubat Pazartesi günü, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi’ni ziyaret etti.

BTAYTD Başkanı Erkan Ruşen ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti, BAKEŞ Başkanı Cemil Kabza ve yönetim kurulu üyesi Gülay Mehmet karşıladı.

BAKEŞ Başkanı Cemil Kabza Kültür ve Eğitim Şirketi’nin kuruluş amacı, faaliyet alanları ve yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği ile BAKEŞ’in kardeş kuruluş olduğunu ifade eden Cemil Kabza, BAKEŞ’in asıl amacının Batı Trakya Türk kültürüne ve eğitimine hizmet etmek olduğunu belirtti. İki kurum arasındaki işbirliğinin önemine değinen Kabza, ortak yapılabilecek faaliyetlere de her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Cemil Kabza, eski bir BTAYTD yöneticisi ve faal bir üyesi olarak yönetim kurulunun çalışmalarına her zaman yardımcı olmaya hazır olduğu kaydetti.

BTAYTD Başkanı Erkan Ruşen ise, yönetim kurulu olarak başlattıkları nezaket ziyaretleri çerçevesinde BAKEŞ’i ziyaret ettiklerini belirterek, iki kuruluşun ortak çalışabileceği alanların bulunduğuna dikkat çekti. Yeni yönetim kurulunu oluşturan bütün üyelerin topluma hizmet etmek için çalışmaya hazır olduğunu kaydeden Ruşen, BAKEŞ ile BTAYTD’nin kardeş iki kuruluş olduğunu hatırlatarak birlikte bir çok başarıya imza atabileceklerine inandığını belirtti.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede iki kurum yetkilileri önümüzdeki dönemde uygulamayı düşündükleri projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz