Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BİRLİK GAZETESİNİN ‘ÖZEL HABERİ’ TÜRKİYE’DE ULUSAL BASINDA DA YERİNİ ALDI

BİRLİK GAZETESİNİN ‘ÖZEL HABERİ’ TÜRKİYE’DE ULUSAL BASINDA DA YERİNİ ALDI

9
0

Türkiye’de ve son zamanlarda çok sayıda Balkan ülkelerinde de gösterime giren bir çok dizide başrolde oynayan sanatçı Burak Hakkı geçtiğimiz günlerde Batı Trakya kökenli olması vesilesiyle Batı Trakya’yı ve bölgemizi ziyaret etmişti.

Bizler de Birlik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Türkiye TEK Rumeli Tv Yunanistan Temsilcisi İlhan Tahsin ve gazeteci Özcan Aliosman olarak sanatçı Burak Hakkı ile 16 Eylül 2012 tarihinde özel bir röportaj yapmıştık. Röportajın Birlik gazetesinde ve Tek Rumeli TV’da yayınlamasının ardından, aynı röportaj; Türkiye’de ulusal basında da yerini alarak Sabah gazetesinde haber olarak yayınlandı.

Sabah gazetesinde yer alan haber:

Burak Hakkı, geçtiğimiz haftalarda Batı Trakya’yı ziyaret etti. Batı Trakya’da yayınlanan Tek Rumeli TV’nin sorularını yanıtlayan Hakkı, Türk dizilerinin Yunanistan’da yayınlanmasından çok mutlu olduğunu söyledi: “Yunan TV kanalları bu dizileri Türkçe yayınlıyor ve Yunan halkı Türkçe dizi izliyor. Bu diziler bizleri kaynaştırıyor, birbirimizi sevmemizi sağlıyor ve Türkiye’nin de reklamını yapıyor.”

Son olarak sanatçı Burak Hakkı; başta iki toplumun yakınlaşmasına yönelik hiç bir engelin olmadığını belirterek, artık sorunların bir kenara bırakılıp ileriye dönük ortak projelere imza atmak gerektiğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz