Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İBRAHİM ŞERİF: “HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İBRAHİM ŞERİF: “HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

21
0

Kozlukebir Belediye Başkanı ve Gelecek Listesi Başkanı Sn. İbrahim Şerif, bölge halkına ve seçmenlerine teşekkür etti. Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekildedir;

“Saygıdeğer Kozlukebir Belediyesi halkı,

Kozlukebir Belediye Başkanı ve Gelecek Listesi Başkanı olarak, şahsım ve değerli ekibim adına sizleri selâmlıyorum.

2010 yılında yapılan yerel seçimlerde bizlere inanan ve değerli oyları ile iktidar yapan halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

Ben ve ekibim üç yıllık zaman zarfında bölge ve insan ayrımı yapmaksızın herkesi eşit gören bir anlayışla en iyi hizmeti sunmaya gayret ettik.

Kalikratis Plânı’nın ilk kez uygulandığı dönemde yönetimi devraldık. Bu bizler için büyük bir dezavantaj oldu. Devletin belediyeye sağladığı ekonomik destek her yıl daha da kısıtlandı.

Yönetim olarak, bir yandan halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalıştık, diğer taraftan Kalikratis’in zorlukları ile de mücadele etmek zorunda kaldık. Ekonomik kesintiler nedeni ile birçok proje ve çalışmayı hayata geçiremedik.

Gelecek Listesi ekibi olarak, yarım kalan çalışmaları tamamlayabilmek ve halkımıza daha iyi hizmeti sunmak adına 18 Mayıs 2014 yerel seçimlerde yeniden adaylığımızı koyduk, halkımızın değerli oylarına talip olduk. Dört listenin yarıştığı seçimlerin ilk turunda halkımızın takdiri ile ikinci tura kalamadık.

Bölge halkımıza ve seçmenlerimize asla kırgın değiliz. Halkımız demokratik tercihini kullanmıştır, saygı duyuyoruz.

Gelecek Listesi’nden meclis üyesi ve muhtar adayı olarak bana inanan ve güvenen değerli ekibime, gönül dostlarıma, bizleri destekleyen ve desteklemeyen bütün soydaşlarıma en kalbi duygularla cani gönülden teşekkür ediyorum ve yarınların hepimiz için daha aydınlık olmasını temenni ediyorum.

İkinci tura kalmayı başaran Rıdvan Ahmet ile Saadettin Şakir Hüseyin’i tebrik ediyor, 25 Mayıs 2014 Pazar günü yapılacak ikinci turda iki kardeşimize de başarılar diliyorum.

Bu bir hizmet yarışıdır, halkımıza en iyi hizmeti verecek olan kazansın.

Kozlukebir Belediyesi halkı ve kamuoyu şunu bilmesi gerekir ki, 25 Mayıs 2014 Pazar günü yapılacak ikinci tur seçimleri ile ilgili Gelecek Listesi ekibi olarak hangi başkan adayına veya listeye destek verip vermeyeceğimiz ile ilgili toplantı yapmış değiliz.  Bunu Gelecek Listesi’nin saygıdeğer adaylarının ve de seçmenlerinin böyle bilmesi gerekiyor”.

Saygılarımızla…

Kozlukebir Belediye Başkanı

ve Gelecek Listesi Başkanı

İbrahim ŞERİF

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz