Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BÖYLE BİR KAZA GEÇİRİRSENİZ SAKIN AMBULANS BEKLEMEYİN ÇÜNKÜ GELMEYECEK

BÖYLE BİR KAZA GEÇİRİRSENİZ SAKIN AMBULANS BEKLEMEYİN ÇÜNKÜ GELMEYECEK

34
0

Batı Trakya bölgesinde özellikle de Rodop ili genelinde Allah herkesi korusun. Neden mi? Ola ki başınıza bir kaza gelirse sakın ambulans beklemeyin, çünkü gelmeyecek. Bir an önce kendi imkanlarınızla veya çevredekilerinizin yardımıyla kendinizi hastaneye atın, ancak o zaman belki kurtulabilirsiniz.

Fotoğrafta gördüğünüz bu kardeşimiz, bu soydaşımız Gümülcine Türk Gençler Birliği yanında yere düşerek yaralandı. Düştüğü yerde de kaldı. Yardımına yanındaki arkadaşları koştu ve aynı zamanda da ambulansa haber verildi.

Saat 13:45’şi gösteriyordu. İlk müdahaleyi yine yanındaki arkadaşları yaptı. Tabii ki durumu epey ciddiydi ve bir an önce hastaneye kaldırılması gerekirdi. Ambulansın gelmesi beklenirken saat’in 14:15 olduğu farkedildi ambulans halen gelmemişti. GTGB yönetim kurulundan bir arkadaşımız kendi aracını aldı ve yaralı kardeşimiz bu araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

Ambulans ne zaman mı geldi dediniz?

Evet, ambulansın geldiğinde saat tam olarak 14:26’yı gösteriyordu. Ambulansın ön koltuklarında tam 3 kişi oturuyordu ve yere inme nezaketini dahi göstermeden aracın camını açarak “hasta nerede” diye sorular. Hasta zaten hastaneye götürülmüştü.

SONUÇ!!!

Siz siz olun aman ha ne hastalanın, ne kaza geçirin ne de yere düşüp ambulans bekleyin. Batı Trakya’da çöken tüm sistem ve hizmetler gibi sağlık sistemi de çoktaaaaaaaaaaannnn çöküp gitmiş.

Aman dikkat edin haaaa sonra söylemedi demeyin!

YAZIK, YAZIK, YAZIK, ÇOOOOOOOOOOOKKKKK YAZIK!!!!!!!!!!!

BİR İNSAN YAŞAMI BU DİYARDA BU KADAR MI UCUZ YAAAA!!!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz