Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BÖLGEYİ GEZİYOR VE GENELKURMAY BAŞKANLIĞI’NA HAZIRLANIYOR

BÖLGEYİ GEZİYOR VE GENELKURMAY BAŞKANLIĞI’NA HAZIRLANIYOR

30
0

Yunanistan Silahlı Kuvvetleri Genel Müfettişi Korgeneral İoannis İliopulos 4.Kolordu’ya bağlı olan tüm birlikleri bir bir gezerek teftiş ediyor, bunu yaparken de gelecekte görev alacağı Genelkurmay Başkanlığı’na hazırlanıyor.

Yunanistan Silahlı Kuvvetleri Genel Müfettişi Korgeneral İoannis İliopulos 4.Kolordu’ya bağlı olan tüm birlikleri bir bir gezerek teftiş ediyor. Bu teftiş ziyaretinde kendisine 4.Kolordu Komutanı Korgeneral İosif Mavrakis ve ΧΙΙ Μ/Κ Mekanize Piyade Tümeni Komutanı Tümgeneral Dimitrios Buzelos eşlik ediyor.

Korgeneral İoannis İliopulos Meriç (Evros) bölgesini ziyareti kapsamında Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti Meriç Bölgesi Başkan Yardımcısı Dimitrios Petroviç’i ziyaret ederek, Silahlı Kuvvetler ile sivil idare arasında var olan muhteşem işbirliğini ele alarak tekrar gözden geçirdikleri ifade ediliyor.

Batı Trakya bölgesindeki teftiş ziyaretlerini tamamladıktan sonra Kuzey Eğe bölgesi ve akabinde de diğer bölgelere geçmesi beklenen Korgeneral İoannis İliopulos’un bundan sonra yakın gelecekte Genelkurmay Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.   

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz