Ana Sayfa Yunanistan Haber “Biz De Ermeniler Gibi Türk SİHA’larının Kurbanı Olacağız”

“Biz De Ermeniler Gibi Türk SİHA’larının Kurbanı Olacağız”

0
0

“Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA’larının kurbanı olacağız.”

Yunan Milli İstihbarat Teşkilatı’nın eski üyesi Savvas Kalenderidis, katıldığı bir televizyon programında Türk SİHA’larının Yunan adaları üzerinde cirit attığını belirterek, “Karabağ’da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA’larının kurbanı olacağız” açıklamasında bulundu.

Yunan Milli İstihbarat Teşkilatı (EYP) eski üyesi Savvas Kalenderidis, Militaire.gr programına çevrimiçi konuk oldu. Türkiye-Yunanistan arasında yaşanan gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kalenderidis, Türk SİHA’larının ‘Yunan adaları’ üzerinde cirit attığını ifade etti.

Türk SİHA’larının her şeyi hedeflediğini belirten Kalenderidis, “Dağlık Karabağ’da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA’larının kurbanı olacağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin adalar üzerinde alçak uçuş yaparak Yunan egemenliğini ihlal ettiğini öne süren Kalenderidis, “Yunan hükümeti neden hiçbir şey yapmıyor. Daha neyi bekliyoruz. Yavaş yavaş Mavi Vatan bölgesinin Türkleşmesine doğru gidiyoruz” dedi.

Kalenderidis “eğer Yunanistan İHASAVAR Anti-Drone RF silahları alırsa da bu stüdyada güle oynaya işte o zaman bir program yaparız” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz