Ana Sayfa Türkiye | Dünya “Birlikte İş Yapabiliriz”

“Birlikte İş Yapabiliriz”

8
0

 

Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, Ticari Diplomasi programında Yunanistan’daki iş fırsatlarını anlattı.

Levent Sadık Ahmet yaklaşık 55 dakika boyunca Yunanistan ile Türkiye arasında var olan yatırımlardan, geleceğe dönük yapılabilecek yatırımlar ve iki ülke işadamlarının üçüncü ülkelerde birlikte iş yapma imkanlarına kadar, iş dünyasını ilgilendiren tüm her şeyi detaylarıyla aktardı.

Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, Yunanistan hükumetinin ve tüm siyasilerin bir an önce iş adamlarının yollarını açması çağrısında bulundu. Levent Sadık Ahmet, iki, ülke arasında Selanik veya Atina’da yapılması daha önce planlanan yüksek düzeyli ortak iş konseyi toplantısının bir an önce yapılması çağrısında bulundu.

“Yunanistan’da ve Türkiye’de büyük işadamları var.”

Levent Sadık Ahmet, “Yunanistan’da ve Türkiye’de büyük işadamları var. Oturup birçok projeyi konuşabiliriz. Benim şahsi fikrim ve çalışma şeklim, iki konuyu seçelim başarıyı gösterelim akabinde zaten gerisi gelir. Biz Yunanistan’a Afrika’da iş kapılarını açabiliriz, oralarda birlikte iş yapabiliriz. Biz, Yunanistan Türkiye dostluğuna inanan bir aileyiz. Ben Yunanistan İş Konseyi Başkanı olarak Yunanistan’la dostluğa, işbirliğine inanan bir işadamı olarak her zaman Türk iş dünyasına yönelik Yunanistan’da elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.” Dedi.

55 dakikalık söyleşiyi videodan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz