Ana Sayfa Türkiye | Dünya “Biden Yönetimini Lanetliyoruz”

“Biden Yönetimini Lanetliyoruz”

0
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Merkezi yaptığı yazılı açıklamada, ABD Başkanı Biden yönetimini sözde “Ermeni Soykırımı” nitelemesinden dolayı sert bir dille kınanmaktadır. Yazıda, “Ermeni ve Yunan lobilerine teslim olan Biden yönetimini lanetliyoruz.” İfadelerine yer veriliyor.

“Ermeni ve Yunan lobilerine teslim olan Biden yönetimini lanetliyoruz.”

“Tarihi olayların tanımlanması siyasetçilerin değil tarihçilerin işidir. Tarihi yargılayan, kendini tarihçilerin yerine koyarak siyaseten fatura kesenlere cevabımız net olmalıdır. Utanmadan bir daha yaşanmaması için uyarı yaptık diyecek kadar küstahlaşan ve İstanbul’a “Konstantinapol” diyerek Ermeni lobisinden sonra Yunan lobilerine göz kırpan BIDEN ve ABD yönetimine en sert cevap verilmelidir.

Daha öncede belirttiğimiz gibi önümüzdeki süreçte yeni ihanetlere ve tuzaklara gebe zorlu bir döneme doğru yol aldığımız nettir. Bu tespitlerden hareketle İzmir’e “Smirni”, Bursa’ya “Prusa” yada İstanbul’a ise “Konstantinapol” diyen işbirlikçi ihanet şebekelerine karşıda dikkatli ve uyanık olunması gereği ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve Türk milletinin istikbaline kasteden ve son dönemde en açık ihanet olarak şahit olduğumuz FETÖ terör örgütünün ve benzeri şebekelerin kafasını kaldırmasına dahi müsaade edilmemelidir.

Aynen veya misliyle karşılığı hak eden ve elzem kılan bu durumda BIDEN ve ABD yönetimine verilecek her cevapta bizlerin Türk milleti çıkarları doğrultusunda ülkemiz yöneticilerinin arkasında olacağı açıktır. BIDEN ve ABD yönetimini müttefikim dediği ülkemize ve milletimize karşı bu düşmanca tutum ve davranışından dolayı lanetliyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz