Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BİHLİMDER DERNEĞİ ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL’A GÖTÜRDÜ

BİHLİMDER DERNEĞİ ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL’A GÖTÜRDÜ

26
0

Batı Trakya İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHLİMDER) Batı Trakya’dan üç otobüs dolusu öğrenciyi İstanbul’da 35. Tüyap Kitap Fuarı’na götürdü.

 

BİHLİMDER’DEN GÜZEL BİR KÜLTÜR FAALİYETİ

“Bihlimder olarak düzenlediğimiz kültürel gezi kapsamında İstanbul’da yapılmakta olan 35. Tüyap Kitap Fuarı’na üç otobüs öğrenci götürüldü. Birçok yazarla tanışarak aldıkları kitapları imzalatan öğrenciler, birçok yayınevini de yakından görme fırsatı yakaladılar ve aradıkları kitapları topluca bulmanın sevincini bir arada yaşadılar.

Ardından Batı Trakyalı öğrencilere Sabahattin Zaim Üniversitesi tarafından üniversite tanıtımı yapıldı. İZÜ rektörü sayın Prof. Dr. Mehmet Bulut’un da bizzat iştirak ettiği tanıtım programında yabancı öğrencilerin üniversite giriş sınavlarına, üniversite ve bölümlerine dair sorularına kapsamlı yanıtlar verildi. Yine İZÜ ev sahipliğinde üniversite yemekhanesinde verilen yemeğin ve üniversite yönetimi ile çekilen fotoğrafların ardından veda edildi.

Bu kültürel geziden gayet memnun ayrılan öğrenciler, bu tür kültürel faaliyetlerin daha da yaygınlaşmasını dile getirerek, onlar için bir nevi soluklanma anlamına geldiğini ifade ettiler ve geziyi düzenleyen Batı Trakya İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğine (Bihlimder) teşekkür ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz