Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BEŞİKTAŞ VE ASTERAS TRİPOLİS MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

BEŞİKTAŞ VE ASTERAS TRİPOLİS MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

14
0

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, grupta iki maç kaldığını ve 3 takımın da gruptan çıkma şansı olduğunu belirterek, “Grupta iyi bir konumda olduğumuzu saklamıyoruz ama yarınki maçtan sonra bu değişebilir.” dedi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda yarın akşam karşı karşıya gelecek olan konuk takım Beşiktaş ve Yunan evsahibi Asteras Tripolis, bu akşam son antrenmanlarını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Beşiktaş, bu akşam maçın oynanacağı Theodoros Kolokotronis Stadı’nda son çalışmasını gerçekleştirdi. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Slaven Bilic, Asteras Tripolis ile çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Rakibin özellikle kendi sahasında iyi oynadığını vurgulayan Bilic, “Yarın akşam çok zor bir maça çıkacağız. Son maçlarımızda iyi bir form grafiği yakaladık. İyi oynayıp gerekeni yapacağımızı ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Serdar Kurtuluş ise, “Yarınki maç bizim için çok önemli. Gruptan lider çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Asteras’ın özellikle kontrataklarla tehlikeli olduğunu belirten Kurtuluş, “Beşiktaş’a yakışır bir futbol oynarsak buradan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Umarım ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz” dedi.

VERGETİS: ZOR BİR MAÇ

Asteras Tripolis Teknik Direktörü Staikos Vergetis de düzenlediği basın toplantısında, “Bir başka büyük kulübü daha ülkemizde ve şehrimizde misafir etmenin onurunu yaşıyoruz. Bizi çok zor bir maç bekliyor. Takımımızın muhtemel tur atlama fırsatlarını değerlendirmek istiyoruz. Hem biz teknik heyet hem de futbolcularımız, bu çok büyük ve önemli maça hazır. Kendi büyük mücadelemizi ortaya koyacağız. Gruptan çıkış için önümüzde iki adım var. İlk adımı Beşiktaş maçı ile atmak istiyoruz. Umarım çok iyi bir oyun olur ve stada gelen taraflarlar ile televizyonları başında maçı izleyecek seyirciler bundan zevk alır” ifadelerini kullandı.

“DEMBA BA’YA KARŞI ÖNLEM ALDIK”

Cihan muhabirinin Demba Ba’nın formuna ilişkin sorusu üzerine Vergetis, “Her oyuncu oynadığı mevkide rakibinden bağımsız sorumluluğunu doğru şekilde değerlendirmelidir. Rakip forvet kim olursa olsun, karşısında aynı işi yapan stoperleri bulur. Biz rakibimizin nasıl hareket ettiğini analiz ettik. Oyuncularımız gerektiği şekilde karşılık verecektir” cevabını verdi.

ASTERAS’IN KADROSU

Yunan teknik adam, son antrenmanın ardından Asteras’ın 18 kişilik maç kadrosunu açıkladı: Kosicky, Kostas Theodoropoulos, Lluy, Panteliadis, Goian, Sankare, Zisopoulos, Munafo, Usero, Tsokanis, Tie Bi, Kourbelis, Mazza, Barrales, Nicolas Fernandez, Gianniotas, Parra, Bakaseas.

KOURVELİS: TARİHİ MAÇ

Asteras’ın forveti Dimitiris Kourvelis de açıklamasında, “Bizi çok zor bir maç bekliyor. Ancak tarihi bir maç ve bu maçlar tarihe mal oluyor. Tam anlamıyla maça hazırlandık. Gruptan çıkmak için var olan şansımızı değerlendirmek istiyoruz. Türk futbolunun en büyük takımlarından biri olan Beşiktaş’ı konuk etmek bizim için mutluluk vesilesi oldu. Sahada her şeyi bir kenara bırakarak galip gelmeye bakacağız” dedi.

Yunanistan’ın Tripoli şehrindeki Theodoros Kolokotronis Stadyumu’nda perşembe günü saat 22.05’te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek. 7 bin 500 kişi kapasiteli stadın maç saatinde dolup dolmayacağı bilinmiyor. Kulüp yetkililerinin verdiği bilgiye göre 20 Euro’dan satılan biletlerin tamamı henüz tükenmiş değil.

Asteras Kulübü, Avrupa Ligi C Grubu’nda oynadığı 4 maç sonunda 4 puan toplamayı başardı. Yunan Süper Ligi’nde ise oynanan 9 maç sonunda topladığı 14 puan ile 7. sırada yer alıyor.

Haber: Hasan Hacı, Fotoğraflar: Yüksel Peçenek, TRİPOLİ, CİHAN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz