Ana Sayfa Batı Trakya Haber Belediye’nin Önünde Açlık Grevine Başladı!

Belediye’nin Önünde Açlık Grevine Başladı!

1
0

75 yaşında bir şahıs emekli maaşı kesildi diye Belediye önünde açlık grevine başladı.

Dedeağaç’ta yaşayan 75 yaşında bir vatandaşın 8 yıl önce emekli maaşını kestiler. O zamandan beri emekli maaşı alamayan vatandaş sonunda dayanamadı ve iki günden bu yana şahsına air aracın içinde Dedeağaç Beldiyesi önünde açlık grevine başladı.

I.M. isimli 75 yaşındaki adamın emekli maaşının kesilmesinin sebebi ise, yurdışından Almanya’dan ikinci bir emekli maaşı aldığı gerekçe gösterilerek, Tarım Sigortası OGA emekli sandığı maaşını kestiği belirtiliyor.

Ancak işin enteresan yanı, I.M. isimli 75 yaşındaki vatandaş hayatında Almanya’ya gittiği vede çalışmışlığı asla olmadığını savunuyor ve bir yanlış kurbanı olduğunu ileri sürüyor.

Ayrıca kendisinin inşat işleriyle uğraştığını, ama kaçak işler yaptığı gerekçesiyle de aletlerine polis tarafından el konulduğunu ileri süren vatandaş artık dayanamayacağını ve kendini ateşe vererek bu işin son bulması gerektiğini söylüyor.

Emekli maaşı kesilen vatandaş 7 çocuk babası ve maaşının kesildiği günden bu yana çok zor günler geçirdiğini, kendisinin Kilisenin yardımıyla yaşamını sürdürdüğünü belirtiyor.

Arabasını Dedeağaç Belediyesi önüne park eden vatandaşı polis aracından çıkması için uyarıyor ancak ona yanaşmıyor ve aracının içinde bir bidon benzin olduğunu ve kendisini ateşe vereceği tehditinde bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz