Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAVYERA’DA YAŞAYAN TÜRKLER SANDIĞA GİDİN VE KARDEŞİMİZ BÜLENT EKREM’E OYUNUZU VERİN

BAVYERA’DA YAŞAYAN TÜRKLER SANDIĞA GİDİN VE KARDEŞİMİZ BÜLENT EKREM’E OYUNUZU VERİN

19
0

Almanya’nın Bavyera (Bayern) Eyaleti’nde yaşayan Türkler, sandığa gidin ve oyunuzu kardeşimiz Bülent Ekrem’e kullanın. Batı Trakyalı Bülent Ekrem hepimizin gururu olacaktır. Hepimizin haklarını savunacaktır, hepimiz için çalışacaktır.

Batı Trakya Türkleri’nden olan değerli hemşehrimiz, kardeşimiz FDP Partisi’nden Bavyera Eyalet Meclisi’ne Milletvekili adayı Bülent Ekrem’e tüm Batı Trakya’daki hemşehrileri tarafından destek veriliyor. Aynı desteği Almanya’nın Bavyera Eyaletinde yaşayan Anavatanımız Türkiyeli soydaşlarımızdan, kardeşlerimizden de bekliyoruz.

Bavyera Eyaleti’nde yaşayan Türk toplumunun güçlü sesi olacağına ve Alman vatandaşı Türk kökenli seçmenlerin 14 Ekim 2018 Pazar günü (YARIN) mutlaka sandığa giderek oyunuzu Bülent Ekrem kardeşimize kullanın. Bizim sesimiz, bizim yoldaşımız, bizim gücümüz olacağına inanın. Biz Batı Trakyalılar inanıyoruz.

Haydi o zaman sandığa!!!

Genelde Türk dünyası, özelde ise Türkiye, İsmail Gaspıralı’nın “DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK” olarak vecizeleşen ufkuna dün olduğu kadar bugün de çok ama çok ihtiyacımız var.

Haydi o zaman sandığa!!!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz