Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA’NIN ÜRÜNLERİ MÜSİAD FUARI’NDA TANITILIYOR

BATI TRAKYA’NIN ÜRÜNLERİ MÜSİAD FUARI’NDA TANITILIYOR

15
0

Tarım-Hayvancılık Araştırma Enstitüsü İstanbul CNR’da MÜSİAD Fuarındaki standında Batı Trakya ürünlerini katılımcılara tanıtıyor.

9-12 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul CNR’da düzenlenen MÜSİAD Expo Fuarında, Tarım-Hayvancılık Araştırma Enstitüsü, kurduğu kendi standıyla, üyeleri Turgut Molla ve Erdi Şerif ile bal, pekmez, sucuk lokum, kahve, çerez, kivi, Trabzon hurması, ceviz, zeytinyağı ve gülyağı gibi yerel üreticilerimizin ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara sunuyor.

Bunlarla birlikte, aynı standda Azınlığımızın geleneksel el işlerini temsilen Şükran Salih, Fatma Emir ve Gamze Berber birçok geleneksel takı, örtü, bebek, tablo, seramik, kese, koza ve ebru işlerini de katılımcılara sunuyorlar.

Ayrıca, Tarım-Hayvancılık Araştırma Enstitüsü standında Batı Trakya’daki iş adamlarının sektörlere ayrılmış şekilde iş alanları ve iletişim bilgileri de katılımcılara dağıtılıyor.

Tarım-Hayvancılık Araştırma Enstitüsünün standı MÜSİAD Expo Fuarında (CNR Yeşilköy) 6. Holde 12 Kasım Cumartesi gününe kadar açık kalacak ve tanıttığı yerel ürünlerin dışında bütün iş adamlarımızın da kendilerini ve ürünlerini fuar katılımcılarına sunması için imkan tanıyacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz