Ana Sayfa Türkiye | Dünya Batı Trakyalılar Da Katıldı

Batı Trakyalılar Da Katıldı

16
2

Küçükçekmece’deki Balkan Kültür Derneği’nce düzenlenen “Balkan Buluşması” etkinliğine Batı Trakyalılar da katıldı.

Etkinliğe, kendileri de bir Balkanlı olan TBMMB Başkanı Mustafa Şentop, Küçükçekmece’deki Balkan Kültür Derneği’nce düzenlenen “Balkan Buluşması” etkinliğine katıldı.

Burada konuşan Şentop, Balkanlardan Türkiye’ye dönen vatandaşları asla mülteci ya da göçmen olarak değerlendirmediğini dile getiren Şentop, “Burası bizim son kalemiz. Türkiye’yi göz bebeğimiz gibi gözetmek, olan biten karşısında ferasetle hareket etmek mecburiyetindeyiz. Meseleleri surda bir gedik açmaktır. Siyasi iktidarı, Recep Tayyip Erdoğan’ı, o iradeyi zayıflatmaktır. O bir adımdır. Bunda başarılı olabilirlerse yavaş yavaş diğer adımları da atmayı düşüneceklerdir.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Çiğdem Koncagül ve Mustafa Yel, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Balkan Kültür Derneği Başkanı Kenan Çelik, Yunanistan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği (YUNTÜRK) Başkanı Feruh Özkan, BTTDD Eski Başkanlarından Şevket Şevketoğlu, DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet, Balkan Kültür Derneği Kurucu Başkanı Kerim Yiğit ve davetliler katıldı.

2 YORUMLAR

  1. Yalan söylemeyin. Ferruh Özkan bu etkinliğe davetli olmadığı gibi, yaptığınız bu yayınlar Batı Trakya’daki soydaşlarımızi zor durumda bırakıyor. Ferruh Özkan sadece kendi şahsi çıkarları için insanları kullanmayı bıraksın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz