Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYALI TÜRKLER AİLE GECESİNDE BULUŞTU

BATI TRAKYALI TÜRKLER AİLE GECESİNDE BULUŞTU

32
0

Batı Trakyalı Türkler aile gecesinde buluştu. Gönüllerince eğlenen Batı Trakyalılar, belirli zamanlarda gerçekleştirdikleri bu tür etkinliklerde bir araya gelerek sohbet edip hasret gideriyorlar.

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) üyesi Viersen Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 16 Mart 2019 tarihinde Aile Gecesi düzenledi. ABTTF’yi temsilen Başkan Yardımcısı Serdar Kalekoğlu’nun iştirak ettiği geceye ev sahibi derneğin yönetici ve üyeleri ile Viersen şehri ve çevresinde yaşayan çok sayıda Batı Trakya Türk’ü katıldı.

Viersen Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Şenol Gacal yaptığı açış ve selamlama konuşmasında, dernek olarak Viersen şehri ve çevresinde mukim Batı Trakya Türklerine yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek geceye katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara derneği adına teşekkür etti.

Tombala çekilişi ile sürpriz hediyelerin de dağıtıldığı geceye katılan konuklar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi ve birbirleriyle sohbet ederek hasret giderdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz