Ana Sayfa Batı Trakya Haber Batı Trakyalı İşadamı Hayatını Kaybetti

Batı Trakyalı İşadamı Hayatını Kaybetti

3
0

Batı Trakyalı işadamı Ramadan Mustafa Bursa’da hayatını kaybetti.

Batı Trakya’nın Rodop ili Narlıköy’den olan ve Yunanistan’ın o meşhur “ırkçı” 19. Madde mağduru olanlardan biri olarak, iş hayatını ve yaşamını Bursa’da devam ettiren “Narlı Tekstil”in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Mustafa (Narlıköylü Aza Ali’nin oğlu Ramadan) yakalandığı Koronavirüs pandemisi sonucu 28 Kasım 2020 Cumartesi sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Bu acı haber tüm Batı Trakya camiasını derinden üzdü. Öyle ki kendisi sevilen sayılan bir insan ve işadamı olarak tanınıyordu.

62 yaşında olan Ramadan Mustafa, Yunanistan’ın o meşhur “ırkçı” 19. Madde mağdurlarından sadece biriydi. Ancak uzun yıllar hukuk mücadelesi verdi ve son yıllara yeniden Yunanistan vatandaşlığını geri almayı başarmıştı. Son yıllarda oldukça sıklıkla doğup büyüdüğü Batı Trakya’yı ziyaret eder, çocukluk yıllarını geçirdiği arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirirdi. Birçok kişiye de yardımları olmuştur.

BİRLİK Gazetesi ailesi olarak, bizzat İlhan Tahsin olarak, uzun yıllar çocukluk arkadaşlığımız olan Ramadan Mustafa’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun inşallah.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz