Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYALI DOSTLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

BATI TRAKYALI DOSTLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

25
0

Kurulduğu günden bu yana önemli çalışmalara imza atan Batı Trakyalı Dostlar, grup içinde de kaynaşmayı ve dayanışmayı artırmaya yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Eşleri ve çocukları ile birlikte geçtiğimiz pazar günü Bursa Orhaneli yolu üzerindeki Haneden Restorant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen grup üyeleri, şehir hayatından ve sorunlardan kısa süreliğine de olsa uzaklaşarak, stres attı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte, özellikle çocukların yeşil alan üzerindeki mutluluğu görülmeye değerdi. Batı Trakyalı Dostlar grubu kurucularından Hasan Ali Çavuş, toplantıya ilgilerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Grup üyelerinin çalışmalar nedeniyle bazen ailelerine daha az zaman ayırmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Bu noktada gösterdikleri anlayıştan dolayı hanımefendiler ve çocuklarına özel bir teşekkürü bir borç biliyoruz. Ayrıca dün gece kutladığımız Berat Kandili’nin Türkiye ve Batı Trakya başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

Anavatan Türkiye’nin terörle, Batı Trakya’nın ise ekonomik kriz ve Atina’nın Türk Azınlığa yönelik baskıları ile mücadele ettiğini dile getiren Ali Çavuş, bu durumun değişmesi yönünde atılacak her adımda sorumluluk almaya hazır olduklarını ifade etti. Batı Trakya için ellerini taşın altına koymaya devam edeceklerinin altını çizen Ali Çavuş, şu anda grup içinde devam eden çok önemli bir kampanyayı önümüzdeki günlerde genele yayacaklarını açıkladı.

Grubun Dönem Sözcüsü İsmail Hayat da, “İlkelerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bir yandan da bu gibi etkinliklere imza atacağız. Yaklaşan Ramazan ayında bir iftar programında hayırlı haberlerle buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz