Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A DESTEK VERMEK İÇİN BURSA’YA GİTTİLER

BATI TRAKYA’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A DESTEK VERMEK İÇİN BURSA’YA GİTTİLER

11
0

Batı Trakya’dan Başkan Dündar’a destek vermek için Bursa’ya gittiler. Gümülcine’den PASOK Milletvekili Ahmet Hacıosman, İskeçe’den Çınar Derneği Başkanı, Çınar Radyo ve Millet Gazetesi sahibi Cengiz Ömer, Bilal Budur Bursa’ya giderek, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek seçimlerde başarı dilediler ve Dündar’a destek verdiler.   

PASOK Milletvekili Ahmet Hacıosman, Dündar’ın yeniden aday gösterilmesinin Batı Trakya’da büyük bir sevinç yarattığını belirterek, “Bizler, bu sevinci, selamları buraya getirdik. Gönlümüz sizin kazanmanızdan yana. Geçen 5 yıllık sürede kazandığınız tecrübe ile inşallah bu başarılarınızı sürdürürsünüz.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Dündar, kendisini ziyaret ederek destek veren konuklarına birer Bursa bıçağı hediye etti.

DR. HALİT EREN’İ ZİYARET ETTİLER

 

Bursa ziyareti sonrasında İstanbul’a geçen Milletvekili Ahmet Hacıosman, İskeçe’den Çınar Derneği Başkanı, Çınar Radyo ve Millet Gazetesi sahibi Cengiz Ömer, Bilal Budur, Dr. Halit Eren’i makamında ziyaret ederek, Yunanistan’da yapılacak olan Yerel seçimler öncesinde Batı Trakya’daki gelişmeleri yakından karşılkılı olarak istişare ettikleri belirtiliyor.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz