Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA’DAKİ “PAPİ KÜLTÜRÜ” 17 YAŞINDA GENCECİK BİR FİDANIMIZI DAHA YOK ETTİ,...

BATI TRAKYA’DAKİ “PAPİ KÜLTÜRÜ” 17 YAŞINDA GENCECİK BİR FİDANIMIZI DAHA YOK ETTİ, İÇİMİZ YANIYOR

24
0

Batı Trakya’daki “Papi Kültürü” 17 yaşında gencecik bir fidanımızı daha yok etti, içimiz yanıyor. Batı Trakya yanıyor, İskeçe’mizin dağı ovası gencecik evladımıza ağlıyor.

İskeçe’nin ova bölgesindeki köylerimizden Bekeovası köyünde 17 yaşındaki İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Lisesi öğrencisi Oğuzhan Müminoğlu, köy içinde geçirdiği elim motosiklet kazasında ömrünün baharında, gencecik yaşamında hayatını kaybetti. Kazanın detayına girmiyoruz. Motosikletin köy içinde arabayla çarpışması değil, asıl önemli olan bir gencecik evladımızın bir hiç uğruna ömrünün baharında aramızdan ayrılması.

Başka anneler, babalar ömür boyu acı çekmemesi için de yaşanan kaza ile ilgisi olmayan bu fotoğrafları örnek olarak paylaşıyoruz. 

Her ailenin buna çözüm bulması gerekir!!! 

BİRLİK Gazetesi olarak biz buna son yıllara gençlerimiz arasında yaygınlaşan ve yaşananlardan dolayı “Papi Kültürü” diyoruz. Bir gencimiz daha, Batı Trakya’da son yıllara önü alınamayan ve ailelerin de evlatlarına iyilik ettiklerini zannettikleri motosiklet sevdası ve yarışı maalesef can almaya devam ediyor. Aileler ne zaman bu duruma son verecek? Başka anne babaların ağlaması ne zaman dinecek?

BİRLİK Gazetesi olarak bu gencimize, fidanımıza Allah’tan rahmet dilerken, mekanı Cennet olsun, şu anlarda çok acı çeken ailesinin de acısını paylaşıyor, Yüce Allah’tan kendilerine yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Ve diyoruz ki;

KEŞKE BU ACI YAŞANMASAYDI, AMA NER OLUR BU SON OLSUN!!! BAŞKA ANNE BABALAR, KARDEŞLER, ABİLER AĞLAMASIN!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz