Ana Sayfa Batı Trakya Haber Batı Trakya’da Yaban Avı ve Balıkçılık Serbest

Batı Trakya’da Yaban Avı ve Balıkçılık Serbest

0
0

Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias’ın açıkladığı üzere, ülkede dışarıya çıkma kısıtlaması bir hafta daha uzatıldı.

Bilgilendirme toplantısında kameraların karşısına geçen Hardalias, 1 Şubat Pazartesi gününden itibaren, epidemiyolojik veriler tarafından buna izin verilmesi koşuluyla şans oyunları bayileri (OPAP) açılacak ancak “OPAP Play” oyun salonları açılmayacak.

Bir ilden diğer ile seyahat etme yasağı devam ediyor, dışarıya çıkmak için SMS gönderme yükümlülüğü yürürlüktedir, saat 21:00 – 05:00 arasında dışarı çıkmak yasak, iç ve dış mekanlarda maske kullanımı zorunludur.

Batı Trakya’da av ve balıkçılık serbest

Rodop, Meriç (Evros) ve İskeçe olmak üzere, bu üç bölge dışında Yunanistan genelinde balıkçılık ve avcılığa izin çıkmadı. Bu bölgelerde yaban domuzu avına il içerisinde ve her arabada ikişer kişi olmak üzere sadece 4 kişinin birlikte avlanmaya çıkmasına izin verilmektedir. Bu uygulamalara uymayanlara cezalara ek olarak, ihlal edenlerin ruhsatları da askıya alınacak.

Δεν επιτρέπεται το ψάρεμα και το κυνήγι,

με μοναδική εξαίρεση τρεις περιοχές:

Ροδόπη, Έβρος και Ξάνθη.

Στις εν λόγω περιοχές θα επιτραπεί το κυνήγι αγριόχοιρου εντός περιφερειακής ενότητας και μόνο σε 4 άτομα, δύο σε κάθε αυτοκίνητο.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz