Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “BATI TRAKYA’DA GİRİŞİMCİ GENÇ BEYİNLER ARANIYOR”

“BATI TRAKYA’DA GİRİŞİMCİ GENÇ BEYİNLER ARANIYOR”

19
0

Batı Trakya’da girişimci genç beyinler aranıyor. Artık sadece dışarıdan olumlu olumsuz, bilir bilmez boş yere eleştiren değil, bizzat proje yarışmasına katılarak toplumuna faydalı bireylerin ön plana çıkarılması ve kendilerine şans verilmesi için proje yarışması düzenleniyor.

Bu bağlamda Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği proje yarışması düzenliyor. Derneğin bu yarışmayı düzenleme amacı, Azınlığın girişimci, fark yaratan ve topluma katkı verecek bireylerini ortaya çıkarmak ve onları ödüllendirerek, Azınlığa hizmet edecek projelerini uygulamalarında destek çıkmak.

YARIŞMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kazananlara Ödüller:

Birinciye 500 €

İkinciye 300 €

Üçüncüye 200 €

Yarışmaya katılım koşulları:

 

  1. Yarışmaya bütün Batı Trakya Türk Azınlığı bireyleri katılabilir.
  2. Her kişi en fazla iki projeyle yarışmaya katılabilir.
  3. Yarışmaya katılacak projelerin BTAYTD’e veya Batı Trakya Türk Azınlığı toplumuna hizmet edecek, katkı verecek veya menfaat sağlayacak projeler olması gerekmektedir.
  4. Yarışmaya katılacak projelerin daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış ve uygulanmamış olması gerekmektedir. Kısmen ya da tamamen alıntı kopya edildiği tespit edilen projeler yarışmadan elenir.
  5. Projelerin Microsoft Word dosyasında yazılı olması gerekmektedir. Projelerin son bölümünde, eser sahibinin adı – soyadı, açık adresi, e-mail adresi ve telefon numarası ile kısa özgeçmişinin belirtilmesi gerekmektedir. Bu bilgilere sahip olmayan projeler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  6. Başvurular için, projelerin btaytd@otenet.gr adresine gönderilmesi gerekmektedir.
  7. Son başvuru tarihi 30 Kasım 2015 Pazartesi günü.
  8. Başvurular, projelerin uygulanabilirliği ve topluma katkısı göz önünde bulundurularak, Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecek, sonuçları açıklamak ve ödülleri vermek üzere de bir etkinlik düzenlenecek.
  9. Sunulacak olan projeler gizlilik esasıyla değerlendirmeye tabi tutulup içeriği ile ilgili her türlü güvence Dernek tarafından temin edilecektir.

Sorularınız için Gümülcine’deki merkez lokale müracaat edebilirsiniz:

Adres: Egnatias 75, 69100 Gümülcine

Tel:      25310 29705

BTAYTD Yönetim Kurulu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz