Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA’DA 3 GÜNDE 3 İNTİHAR VE 1 TEŞEBBÜS

BATI TRAKYA’DA 3 GÜNDE 3 İNTİHAR VE 1 TEŞEBBÜS

17
0

Son 1 yıl içerisinde Batı Trakya bölgesinde yaşanan intiharlar bölgede ciddi bir sorun yaşandığını ortaya koyuyor. İntiharlar konusunda Batı Trakya bölgesi son 1 yılda dünya istatistiklerini yakaladı. Bilindiği üzere istatistiki verilerine göre, 100 bin kişiden 35 kişi olarak verilen rakamlar gözönünde bulundurulacak olunursa, son 1 yılda Batı Trakya’da yaklaşık %35’lik oran yakalanmış oluyor.

Paskalya tatilinin 3 gün içerisinde tam 3 intihar teşebbüsü ölümle sonuçlandı ve 1 intihar teşebbüsünde bulunan bir genç kız da son anda kurtarıldı ve Gümülcine devlet hastanesinde tedavi görüyor.

İlk intihar vakası İskeçe’nin dağlık kolunda yaşandı. Eşinin 7-8 yıl ölmesinden sonra yalnız yaşayan 57 yaşlarında bir bayan kendini asarak yaşamına son verdi. Cenazesi bugün şahin’de toprağa verildi.

Dedeağaç’tan yaşlı bir adamın Paskalya yortusu günü kendini asarak yaşamına son verdiği ifade ediliyor.

Polis raporuna göre, yine Rodop ili köylerinden birinde bir gencin aynı yöntemle yaşamına son verdiği belirtiliyor.

Durum burada da kalmayıp, Rodop ilinin İskeçe il sınırında bulunan Bekirli köyünden bir genç kızın tarım ilacı içerek intihar teşebbüsünde bulunduğu ve baygın bir şekilde derhal Gümülcine devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz