Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA İSKEÇE OVA KARMASI FUTBOL TAKIMI KURULDU

BATI TRAKYA İSKEÇE OVA KARMASI FUTBOL TAKIMI KURULDU

13
0

İskeçe ova bölgesi gençleri, ova köylerini de bir arada kapsayan geniş katılımlı bir futbol takımı kurdu. Ova gençlerinin futbola tutkunluğuyla ortaya çıkan bu  yeni yapılanma sürecinde, amaç futbol sevgisini en iyi şekilde ortaya koymak olduğu ifade edildi. Konuyla ilgili İskeçe Ova Karması futbol takımı basına bir açıklamada bulundu.

 

İskeçe’nin ova bölgesinde yer alan 11 köyün yer aldığı yeni bir futbol takımı oluşturuldu. Her köyden birer temsilcinin katılımıyla kurulan takım, futbola olan düşkünlüğüyle bilinen bölgenin ortak takımı olacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantılar sonrasında futbol takımının kurucu başkanı da belirlendi. Takımın başkanlığını Beyköy’den muhasebeci Mustafa Mümin yürütecek. Takımın ismi “Batı Trakya İskeçe Ova Karması” olarak belirlenirken yöneticiler ve görevleri ise şu şekilde oluştu:

 

Başkan: Mümin Mustafa

Asbaşkanlar: Ersin Reşitoğlu, Nuri Hasan

Genel Sekreter: Cengiz Şinasioğlu

Kasadarlar: Hasan Milaimoğlu, Orhan İdris

Koordinatörler: İlaydın Yakupoğlu, Tayfun Selamioğlu, Timur Feymi.

Kıyafet Sorumluları: Ferdi Sedatoğlu, Tanju Yakupoğlu.

Basın Sorumluları: Esin Necatioğlu, Ali Salihoğlu.

Antrenörler: Teoman Telatoğlu, Memet Hüseyin, Ergün Emin.

Takımın kurulması aşamasında yapılan toplantılara ayrıca DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Yöneticilerinden Ömer Muzafferoğlu ve İskeçe Türk Birliği Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Galip’te katılmıştır.

 

“GEREK DUYULDUĞU HALDE TAKIMI RESMİLEŞTİRECEĞİZ”

 

Yapılan toplantılardan sonra takım başkanı Mustafa Mümin şu açıklamayı yaptı: “Biliyorsunuz ki ova bölgesi futbola meraklı bir bölge. Burada futbolla ilgilenmeyen genç neredeyse yok. Sadece gençler değil, büyükler belki de daha meraklı diyebiliriz. Bundan birkaç yıl öncesine kadar ova karması takımı vardı. Ova Akademisi adı altında hem 10 – 12 yaş grubundaki çocuklara futbol eğitimi veriyordu, hem de yerel ligde mücadele ediyordu. Başkanlığını Zeynelli köyünden Yücel Recepoğlu yapıyordu. Bu takımımız birkaç yıl önce faaliyetini durdurdu. Bundan bir süre önce bazı arkadaşlarla bir araya geldik ve yeniden bir ova karması takımı oluşturmayı düşündük. Şu anda yerel liglerde mücadele eden takımlarımız var.

 

Bu takımlarımızla da diyalog halinde yeni oluşturduğumuz ve tüm ova bölgesine hitap eden takımı önümüzdeki dönemde resmileştirebiliriz. Takım şimdilik turnuvalara ve dostluk maçlarına katılacak. İlgiye ve gidişata göre gelecekte takımımızı resmileştirebiliriz. Gençlerimizin ve takımda yönetici olarak görev alan 11 arkadaşın çok güzel bir ilgisi var. Umarım bu takım gençlerimiz için güzel ve yararlı çalışmalara imza atar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz