Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA BASIRLIKÖY’DE BİR AİLE DRAMI YAŞANIYOR! VİDEO İZLE!!!

BATI TRAKYA BASIRLIKÖY’DE BİR AİLE DRAMI YAŞANIYOR! VİDEO İZLE!!!

126
0

Batı Trakya Basırlıköy’de bir aile dramı yaşanıyor. Öncelikle şunu belirteyim, 11 yaşındaki evladımız yardım feryadını bana facebook üzerinden yazdı ve derhal zaman kaybetmeden gittim. Devamını izleyin.

 

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x6e8buf

Haberimizin başlığı, yaşanan bu durum için yetersiz, yaşanan aile dramının neresinden bakarsanız bakın ne yazılar, ne de bizzat gidip gördüğümüz anda çektiğimiz video gerçekleri tam manasıyla anlatabilir.

Onun için Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın herhangi bir kurum veya kuruluşuna eleştiri yapmayacağım. Yapmak istemiyorum. Neden derseniz, Batı Trakya’da insanlık komşuluk, kardeşlik, Müslümanların Müslüman kardeşlerine yardım inancı ve duyguları yok olup bitmiş.

Yeter ki videoyu izleyin, sonra da neler yapabiliriz diye en azından duyarlı insanlar bir araya gelelim. Bu aileyi, ailedeki derin travmalar içinde bulunan masum ve hiçbir günahı olmayan çocukları kurtaralım bari.

Ne mi yapalım?

En hızlı bir şekilde gönüllü bayan kardeşlerimiz yardımlaşma içinde evin temizliğinden işe başlasınlar!!! Lütfen!!!

Devamında acilen ama çok acilen yakacak odun, aynı zamanda buz kesen çıplak beton zeminin üzerine halılar bulalım. Sonrasında Allah kolayını verecektir inşaAllah.  

Özellikle Almanya’dan duyarlı kardeşlerimize sesleniyorum!!! Lütfen sizler de gerekeni yapınız, eminim yapacaksınız.

Ha unutmadan yazayım, kalem defterin yanında, bir de bebek oyuncak istiyorum!!!!Oyuncak bebeğin saçları taransın!!!……….inanın ne yazacağımı şaşırdım….. ama gerçekten inanın. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Daha da vahim ki ne gösterebiliyorum, ne de yazabiliyorum!!

Türkiye’deki Batı Trakyalılara da sesleniyorum!!! Lütfen yardım elinizi uzatınız!!! Allah’ın dünyevi yaşamımızda bizlere sunduğu onlarca velinimet var, lütfen paylaşın.

Videoyu izleyin. Gerekeni de yapın.

Batı Trakya’ya gelince zaten isimsiz kahramanlar, yaptıklarını zaten yapacaklardır. Hiçbir yerde bulunmayanlara zaten gerek yok artık, anladık biz durumu, halkımız tüm herkes her şeyin farkında ama!!!

Üç kardeşin en büyüğü Yunan okuluna gidiyor! Neden mi?

Azınlığın eğitiminde önemli yeri bulunan Celal Bayar ve akabinde Medrese de kayıt parası adı altında eğitim için para gerekli demiş. Baba tarafından Yunan okuluna kayıt yapılmadan önce başvuru yapılmış bu okullara, ama parasızlıktan mecburen istikamet Yunan okulu OLMUŞŞŞŞ!!!

Ben habercilik yapıyorum, bu haberi yaptım diye lütfen yine sakın kızmayın bana, görevim bu. Artık gerçek anlamda, görsellikten, reklamdan, saltanattan uzak bir şekilde herkes görevini yapsın Batı Trakya’da. Azınlık batıp, yok olup gidiyor!!!

Herkes görevini bilir zaten, köyde de kasabada da. Bir köyde olup biteni muhakkak birileri bilir, bilmesi de gerekir. Aksi halde bu işi bıraksın!!! 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz