Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA AKINCI ÇİFTİNİ SEVDİ

BATI TRAKYA AKINCI ÇİFTİNİ SEVDİ

18
0

Batı Trakya Türk Azınlık insanı Başkonsolos Ali Rıza Akıncı ve ailesini sevdi.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı göreve geldiği günden beri görev bölgesinde Yunanistan makamlarının ve Azınlığın yaptığı hemen hemen her faliyete eşi ile birlikte katılmaya büyük özen gösterdi. 

Zaman zaman eşi Hülya Akıncı hanımefendi Batı Trakyalı Türk bayanların yaptığı etkinliklere katıldı, kendilerini yalnız bırakmadı ve kendilerine sürekli moral vererek toplum olarak birlikte mücadele etmelerini tavsiye ederek yardımcı olmaya çalıştı.

Hülya Akıncı, Ramazan ayı dolayısıyla geçtiğimiz günlerde Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği çatısı altında faliyet gösteren Ova Kadınlar Kolu tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

150 Bayanın katıldığı iftar yemeği büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Kadınlar Kolu Başkanı Fatma SALİEMİN yaptığı konuşmada, “katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz adına güzel bir organizasyon oldu sizlerin desteğiyle, davetimize teşrif eden cok saygıdeğer konuklarımıza ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TC Gümülcine Başkonsolosunun eşi sayın Hülya AKINCI yaptığı konuşmada, “Ova Bölgesinde bulunmaktan çok mutluyum, güzel bir organizasyon, emeği geçenleri kutlarım. İnşallah yine güzel etkinliklerde bir arada oluruz. Şimdiden bayramınızı kutlarım” diye konuştu.

İftar yemeğine başta Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu sayın Ali Rıza AKINCI beyefendinin değerli eşi Hülya AKINCI, Muavin Konsolosların eşleri ve Başkonsolosluk görevlilerinin eşleri, görevli bayanlar ile İskeçe Türk Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Özlem NİYAZİOĞLU, Kadınlar Kolu Ova Temsilcileri ve İTB Başkanın Eşi Nuran ADEM, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Leyla SALİHOĞLU,

Kadın Aile Kültür Kolu Başkanı Sibel OSMANOĞLU, Okutan Anne Projesi Sorumlusu
Sevtap HİNT, Dinkler Hanımeli Derneği Başkanı Mucebbel ÇAVUŞOĞLU,
İskeçe Seçilmiş Müftülüğü görevlilerinden Merve FAZLI katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz