Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKAN MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ LARİSA GAT TEŞKİLATI’NA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

BAŞKAN MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ LARİSA GAT TEŞKİLATI’NA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

23
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Larisa Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Teşkilatı’nı ziyaret etti ve bir iftar yemeği verdi.

Genel Başkan iftar öncesi Larisa GAT Teşkilatında gençlerle sohbet etti. Geleceğimiz olan genç akademisyenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, GAT Teşkilatı içinde başlattıkları bu dayanışmayı, mezuniyet sonrası da devam ettirmelerini, kendilerine çok ihtiyacı olan Batı Trakya Türk halkını hiç bir zaman unutmamalarını, halkımızın umudu olduklarını, başarılı bir eğitim hayatından sonra toplumun sorunları ile de ilgilenmelerini salık verdi. Daha sonra tek tek gençleri tanıyan Genel Başkan, gençlerin sorunlarını dinledi. GAT Larisa Teşkilatı Başkanı Necdet Necdetoğlu arkadaşları adına Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’a, başkanın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Daha sonra iftar yemeğine geçildi. İftar sonrası gençler topluca Genel Başkan Mustafa Ali Çavuşu uğurladılar.

Bu ziyarette Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’a, Genel Sekreter Aydın Ahmet ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Ahmet eşlik ettiler.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz