Ana Sayfa Yunanistan Haber Başbakan Miçotakis Dedeağaç’a Gelecek

Başbakan Miçotakis Dedeağaç’a Gelecek

0
0

Başbakan Kiriakos Miçotakis, Paskalya Bayramı’ndan kısa bir süre önce Dedeağaç’ı ziyaret edecek.

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Dedeağaç Atık Arıtma Birimi’nin (MEA) açılışına katılmak üzere Paskalya Bayramı’ndan yaklaşık bir hafta önce (15-18 Nisan) günübirlik Dedeağaç’a gelecek.

Başbakan Miçotakis’in bölgedeki Milletvekilleri ve Yerel Yöneticilerle de bir araya gelerek bölgenin kalkınmasına yönelik hükümetin üzerinde çalıştığı projeler hakkında konuşması bekleniyor.

Ayrıca Dedeağaç limanını da gezerek, limanda yapılan işler ve verilen hizmetler hakkında Dedeağaç Liman Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alması bekleniyor.

Ayrıca yaklaşmakta olan Paskalya Bayramı dolayısıyla da bölgede askeri unsurlarda görev yapan personel ve Kipi (Bahçeköy)-İpsala Gümrük kapısındaki köprünün üzerinde nöbet tutan askerleri de ziyaret ederek bayramlarını kutlaması bekleniyor.

Arşiv fotoğrafta da göründüğü gibi, Başbakan Miçotakis geçmişte sınır kapısındaki Meriç Nehri üzerinde köprüye giderek Yunan askerlerin bayramını kutladıktan sonra köprü  üzerinde nöbet tutan Mehmetçiğe de selam vermiş elini sıkmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz