Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOSLUK’TA BAYRAMLAŞMA COŞKUSU YAŞANDI

BAŞKONSOLOSLUK’TA BAYRAMLAŞMA COŞKUSU YAŞANDI

27
0

T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu’nda bayramlaşma coşkusu yaşandı.

Kurban Bayramı’nın 4. günü T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu’nda bayramlaşma coşkusu yaşandı. Meriç, Rodop ve İskeçe illerinden bayramlaşma törenine iştirak eden soydaşlarını her zaman olduğu gibi bu bayram da Başkonsolos Ali Rıza Akıncı ve eşi Hülya Akıncı hanımefendi Muavin Konsolos Davut Ocak ve Canay Kavuncu’nun eşi ile birlikte Başkonsolosluk bahçesinde kapıda karşılayarak kabul ettiler.

Bayramlaşma törenine binlerce soydaşın yanısıra Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, milletvekilleri Mustafa Mustafa, Ayhan Karayusuf, Hüseyin Zeybek, sabık milletvekili Ahmet Hacıosman, Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti Bölge Sekereteri Hristos Methios, Belediye Başkanları Cemil Kabza, İsmet Kadı, Rıdvan Ahmet ve Yannis Stavridis’in yanısıra diğer siyasiler ve Batı Trakya’daki Türk Sivil Toplum Örgütleri’nin başkanları ve yöneticileri katıldı.

Buradaki bayramlaşma töreninin sona ermesinden sonra Başkonsolos Akıncı eşi ve Muavin Konsoloslarla birlikte Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne geçti. Burada kendisini Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. GTGB bahçesinde bulunan kalabalık soydaşlarının bayramını kutlayan Başkonsolos Akıncı soydaşlarıyla sohbet etti çay kahve içti.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x4tf1tz_kurban-bayrami-gumulcine_news 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz