Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS OSMAN İLHAN ŞENER GÜMÜLCİNE’DE AZINLIK KURUM VE KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKONSOLOS OSMAN İLHAN ŞENER GÜMÜLCİNE’DE AZINLIK KURUM VE KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

16
0

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu İlhan Şener nezaket ve tanışma ziyaretleri kapsamında 17 Temmuz 2012 tarihinde T.C. Ziraat Bankası Gümülcine Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Şube Müdürü Çağrı İzmirlioğlu tarafından kapıda karşılanan Başkonsolos İlhan Şener, bir süre karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Başkonsolos İlhan Şener bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Müdür Çağrı İzmirlioğlu da bankanın çalışmaları hakkında Başkonsolos İlhan Şener’e bilgiler verdi.

Ziyaretin ikinci bölümünde Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi’ni (BAKEŞ) ziyaret eden T.C. Gümülcine Başkonsolosu İlhan Şener; burada başta BAKEŞ Başkanı Cemil Kabza ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında BAKEŞ yetkilileri Başkonsolos İlhan Şener’e, çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin son bölümünde T.C. Gümülcine Başkonsolosu İlhan Şener, Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni ziyaret etti. Burada Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan ve Başkonsolos İlhan Şener karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.  Başkan Koray Hasan Başkonsolos İlhan Şener’e birliğini çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz