Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOS ÖMEROĞLU HAFTA SONU ETKİNLİKLERE KATILDI

BAŞKONSOLOS ÖMEROĞLU HAFTA SONU ETKİNLİKLERE KATILDI

25
0

Başkonsolos Ömeroğlu hafta sonu etkinliklere katıldı.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu hafta sonu Kozlardere ve Arabacıköy’de gerçekleştirilen mahya törenlerine katıldı.

Kozlardere köyü halkı tarafından “Küplü Kurbanı” etkinliğini uzun yıllardan bu yana başarıyla yaşatılıyor. Etkinlik bu yıl 1 Temmuz 2018 Pazar günü başarıyla düzenlendi ve yüzlerle Batı Trakyalı Kozlardere köyüne akın etti. Kozlardere halkını yalnız bırakmayan Başkonsolos Ömeroğlu köy halkı ve gençleri tebrik etti.

Etkinliğe Başkonsolos Murat Ömeroğlu’nun yanı sıra Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, BAKEŞ Başkanı Ahmet Hacıosman, Doğu Makedonya Trakya Eyaleti Bağımsız Meclis Üyesi Önder Mümin, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakya Camileri Din Görevliler Derneği Başkanı Sadık Sadık ve yüzlerce kişi katıldı.

Arabacıköy’de hatim törenine katıldı

Başkonsolos Murat Ömeroğlu Kozlardere köyünde gerçekleşen “Küplü Kurbanı” etkinliğine katılımından sonra Arabacıköy’de gerçekleşen hatim merasimine katıldı. Arabacıköy halkı tarafından coşkuyla karşılanan Başkonsolos Ömeroğlu bu anlamlı etkinlikten dolayı emeği geçen köy halkını tebrik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz